doTERRA Frankincense (Wierook)Touch roller (10ml)

 81,67

  Geniet van alle geweldige actuele voordelen van Frankincense met deze makkelijk te gebruiken roll-on; Frankincense Touch.

  Op voorraad

  In het Nieuwe Testament is te lezen dat de Babyloniërs en de Assyriërs Frankincense (Wierook)brandden tijdens religieuze ceremoniën. De oude Egyptenaren gebruikten de hars in huidzalfjes vanwege de aromatische geur. Deze eeuwenoude kennis heeft er voor gezorgd dat wij Frankincense nu nog steeds gebruiken. Frankincense heeft kalmerende eigenschappen en heeft een verjongende werking op de huid. Deze geweldige olie komt nu ook in een handige roll-on versie; de Frankincense Touch. Dit maakt het meenemen en toepassen van de olie makkelijker.

  Als de koning onder de oliën staat Frankincense bekend om zijn ondersteunende werking op onze cellulaire functie. Deze olie kan zich een weg banen naar de hersencellen. Dit betekent dat de olie de cellen kan beschermen tegen beschadiging. Ook kan de olie het lichaam helpen beschadigingen te herstellen of de zelfvernietiging van cellen (apoptose) teweegbrengen bij cellen die niet meer te repareren zijn. Als de olie aromatisch toegepast wordt, bevordert Frankincens Touch gevoelens van vrede, ontspanning, tevredenheid en algemeen welzijn. Frankincense Touch van dōTERRA bevat veel chemische componenten, waardoor het een manusje-van-alles is.

  De Frankincense Touch is al verdund met “FCO” om eventuele huidirritaties te voorkomen.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Rol de Frankincense Touch op je handen, nek of zolen van de voet voor een verzachtend, verwarmend gevoel.
  • De olie toegepast op de huid kan de onvolkomenheden op de huid verminderen.
  • Masseer de roller op de slapen gedurende de dag om een vrolijk humeur te behouden.

  Samenstelling Frankincense (Wierook) Touch roller

  Deze olieroller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

   

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg