doTERRA Deep Blue Touch Roller

 72,00

  dōTERRA Deep Blue® Touch Soothing Blend ervaar de voordelen van onze eigen Deep Blue Soothing Blend in een zachte formule die perfect is voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid,of na fysieke zware belasting. Klaar voor gebruik. Inhoud 9 ml.

  Op voorraad

  Deep Blue Touch roller van dōTERRA levert de rustgevende voordelen van Deep Blue Essential Oil Blend in een basis van Gefractioneerde kokosolie is perfect voor mensen met een gevoelige huid. De DōTERRA Deep Blue Touch is verpakt in een handige roll-up, die kan worden gebruikt als een rustgevende massage en geeft direct een rustgevend en ontspannend effect.De perfecte balans van Deep Blue essentiële olie en Gefractioneerde kokosolie is gecombineerd in de dōTERRA Touch Deep Blue roller, waardoor het ideaal is om te gebruiken voor een zachte huid en toepasbaar voor een gevoelige huid.Wrijf DōTERRA Deep Blue Touch op je handen, polsen, schouders en nek na het uitoefenen werk, sport of ander fysieke inspanning. Het effect van de Deep Bleu Roller verminderd de klachten voor een langere tijd gedurende de dag. Ervaar het koele en verfrissend gevoel van DoTERRA Deep Blue Touch.

  Toepassingen

  • Masseer dōTERRA Deep Blue op de benen en onder de voeten bij kinderen die last hebben van groeiende benen. Pas het toe voor het slapen gaan.
  • Aanbrengen op de voeten en de knieën voor en na  (sport)oefening.
  • Wrijf Deep Blue op de rugspieren na een dag van zware inspanning op het werk of tijdens zware lichamelijke arbeid.

  Primaire voordelen

  • Kalmerende en verkoelende oliemengsel
  • Biedt een comfortabele massage

  Gebruiksaanwijzingen

  Actueel gebruik: Toepassen op het gewenste gebied.

  ingrediënten

  Gebroken Kokosolie, Wintergroen Blad, Camphor Schors, Pepermuntplant, Ylang Ylang Bloem, Helichrysum Bloem, Blauwe Tansy Bloem, Blauwe Kamille Bloem, En OsmanthusBloem

  Aromatische Omschrijving

  Muntig, kamferachtig

  waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of onder de zorg van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Disclaimer onze disclaimer! 
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.