doTERRA Coriander (Koriander) Etherische Olie (15ml)

 43,33

  Coriander wordt al lang gebruikt om een gezonde spijsvertering te bevorderen. De olie staat ook bekend om te helpen bij het behoud van een gezonde huid en het bevorderen van gevoelens van ontspanning.

  Op voorraad

  Koriander kennen we als kruid om veel heerlijke gerechten mee op smaak te brengen, of zelfs om gevoelens van angst en slapeloosheid te verminderen. doTERRA heeft van dit kruid een net zo geurige en krachtige olie gemaakt: Coriander. Deze olie is een krachtige reiniger en werkt ontgiftend voor het lichaam. Coriander heeft een rustgevend en verkoelend effect voor de huid als het opgesmeerd wordt.

  De olie voegt een fris en kruidig aroma toe aan elke mix van etherische oliën wanneer ze in de diffuser gebruikt worden. Net zoals het kruid waar Coriander van gemaakt wordt, is de olie toe te voegen aan gerechten.

  Coriander is afkomstig uit de schermbloemige familie, is een eenjarige plant en heeft aromatische geveerde bladeren. Alle delen van de korianderplant zijn eetbaar en worden gebruikt in de keuken.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Gebruik de olie in de keuken om gerechten mee op smaak te brengen.
  • Twee of drie druppels Coriander in een veggiecap bevorderen een gezonde spijsvertering.
  • Gebruik de olie verdund met gefractioneerde kokosolie op het gezicht direct na het douchen. Zo ondersteun je een gezonde, vettige huid.
  • Een aantal druppels kunnen tijdens een massage verzachtend werken voor zere spieren.
  • Doe een paar druppels Coriander in de nek of onder de voeten om een ontspannen gevoel te bevorderen.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg