doTERRA Salubelle Beauty Blend 15ml

 125,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Immortelle  Anti-Aging Blend 
Immortelle, een van de meest populaire melanges van doTERRA, is een krachtige combinatie van specifiek gekozen essentiële oliën.

Op voorraad

Salubelle

Een mengsel van krachtige, vernieuwende, zeldzame etherische oliën die in de loop van de geschiedenis worden gebruikt voor hun prachtige eigenschappen.Salubelle of de oude naam Immortelle Anti-Aging Beauty Blend is ontwikkeld om de huid te beschermen en te voeden en om bijdragende factoren voor het ouder worden van de verouderende huid te verminderen. Deze krachtige etherische oliën helpen de huid gladder, stralender en jonger te houden. Salubelle absorbeert gemakkelijk in de huid en kan worden gebruikt op het gezicht, de hals en het decolleté om fijne lijntjes, rimpels en ouder wordende huid te verminderen. is een eigengemaakt mengsel van krachtige vernieuwing, zeldzame essentiële oliën die doorheen de geschiedenis worden gebruikt voor hun verfraaiende voordelen.Salubelle Anti-Aging Blend is geformuleerd om de huid te beschermen en te voeden, terwijl deze bijdragen aan het verminderen van de verouderende huid. Een gepatenteerde blend van krachtige vernieuwende, zeldzame essentiële oliën die door de geschiedenis heen gebruikt zijn voor hun schoonheidseffecten.dōTERRA’s Salubelle is een krachtige vernieuwende melange van zeldzame etherische oliën, die door de geschiedenis heen gebruikt zijn voor hun schoonheidsverbetering. Immortelle Anti-Aging Blend is speciaal daarvoor samengesteld. De CPTG Certified Pure Tested Grade® etherische oliën van Frankincense (Wierook), Sandelwood, Lavender (Lavendel), Myrrh (Mirre), Helichrysum en Rose (Roos) zijn hiervoor speciaal samengevoegd.

Toepassingen

 • Breng een dunne laag Immortelle aan op het gezicht, nek en decolleté en herhaal dan de applicatie op gerichte gebieden. Volg met de DōTERRA moisturizer van uw keuze.
 • Toepassen om vlekken te verminderen.
 • Gebruik als onderdeel van je ochtend en avond gezichtsroutine.

Gebruiksaanwijzingen

Dien één tot twee druppels toe op het gewenste gebied. Verdun met DōTERRA gefractioneerde Kokosolie om eventuele huidgevoeligheid te minimaliseren.

Voornaamste voordelen

 • Helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • Helpt bij te dragen aan het verminderen van de ouderdomsverschijnselen
 • Zorgt voor een gladdere, stralende en jeugdig ogende huid

ingrediënten

Frankincense, Hawaiiaanse Sandalwood, Lavendel, Myrrh, Helichrysum Flower, en Rose Flower Essential Oils.

Aromatische Omschrijving

Houtachtig, Pittig, Rijk, Vers

waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundig of onder de zorg van een arts, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Disclaimer onze disclaimer!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.