Blog

Natuurlijk herstel op een dieper niveau: de AromaTouch Technique

Natuurlijk herstel op een dieper niveau: de AromaTouch Technique

Transformeer je leven met de AromaTouch Technique van doTERRA

De AromaTouch Technique is een krachtige methode die is ontwikkeld door Dr. David Hill, Chief Medical Officer van doTERRA. Dr. Hill is een gerespecteerd expert op het gebied van integratieve geneeskunde en heeft de AromaTouch Technique ontworpen om mensen te helpen de gezondheid van hun lichaam en geest op een dieper niveau te ondersteunen.
Dr. Hill: “De AromaTouch Technique is een eenvoudige en krachtige manier om iemands leven te transformeren.” En dat is precies wat deze techniek doet. Door de synergie van aanraking en aroma's te gebruiken, kan de AromaTouch Technique ons helpen ons lichaam en geest te ontspannen, ons immuunsysteem te versterken en ons te ondersteunen bij het herstellen na een zware periode.

Aanraking en aroma's voor een gezonder lichaam en geest

De AromaTouch technique is een fascinerende techniek die gebruik maakt van de kracht van aanraking en aroma's om het lichaam en de geest te ondersteunen en te genezen.
Aroma's hebben een krachtig effect op ons lichaam en onze hersenen. Door de geur van etherische oliën in te ademen, activeren we ons limbisch systeem, dat verantwoordelijk is voor onze emoties en geheugen. Dit kan leiden tot veranderingen in onze stemming, gevoelens van ontspanning en vermindering van angst en stress.
Maar niet alleen geur is belangrijk in de AromaTouch technique. Aanraking is net zo essentieel. Het is bewezen dat aanraking ons lichaam en geest kalmeert en ons een gevoel van verbinding geeft. Wanneer aanraking wordt gecombineerd met aroma's, kan dit een krachtige synergie creëren die ons lichaam en geest op een dieper niveau kan genezen.
Ritme speelt ook een belangrijke rol in de AromaTouch technique. Door een consistente en herhaalbare techniek te gebruiken, kan ons lichaam zich ontspannen en zich openen voor herstel.

Ontdek de kracht van 8

De AromaTouch Technique gebruikt 8 krachtige oliën, die perfect op elkaar zijn afgestemd en elkaar daardoor synergistisch ondersteunen. Ze zijn als volgt: Balance (Balance), Lavender (Lavendel), Tea Tree, OnGuard, Aromatouch, Deep Blue, Wild Orange (Wilde sinaasappel) en Peppermint (Pepermunt). Elk van deze oliën heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Samen houden ze een ongeëvenaarde kracht, die je meteen na je eerste sessie zult ervaren.
Balance (Balance) heeft een aardse, houtachtige geur die ons kan helpen te kalmeren en ons te verbinden met ons lichaam. Lavender (Lavendel) heeft een rustgevende, bloemige geur die ons kan helpen te ontspannen en onze geest te kalmeren. Tea Tree heeft een verfrissende, kruidige geur die ons immuunsysteem kan ondersteunen en ons kan helpen te beschermen.
OnGuard heeft een kruidige, warme geur die ons immuunsysteem kan versterken. Aromatouch heeft een zachte, frisse geur die ons kan helpen te ontspannen en ons lichaam te kalmeren. Deep Blue heeft een kruidige, muntachtige geur die ons kan helpen ongemak te verminderen en ons lichaam te ontspannen. Wild Orange (Wilde sinaasappel) heeft een verkwikkende, citrusachtige geur die ons kan helpen ons humeur te verbeteren en ons te revitaliseren. Peppermint (Pepermunt) heeft een verfrissende, muntachtige geur die ons kan helpen ons lichaam te koelen en onze geest te verfrissen.
De AromaTouch Technique bestaat uit vier fasen, waarbij elke fase een combinatie van deze oliën gebruikt. In de eerste fase wordt Balance (Balance) gecombineerd met Lavender (Lavendel) om stress te verminderen en ons lichaam te helpen ontspannen. In de tweede fase worden Tea Tree en OnGuard gebruikt om ons immuunsysteem te versterken en ons te beschermen. In de derde fase worden Aromatouch en Deep Blue gebruikt om gezonde ontstekingsreacties in ons lichaam te bevorderen en ons te helpen ons lichaam te ontspannen. En in de vierde fase worden Peppermint (Pepermunt) en Wild Orange (Wilde sinaasappel) gebruikt om de homeostase in ons lichaam te ondersteunen.

Homeostase: de ultieme balans voor een fit en fabulous leven!

Maar wat is homeostase? Het is het vermogen van ons lichaam om een stabiel evenwicht te behouden, zowel fysiek als emotioneel. Het is van cruciaal belang voor onze gezondheid en ons welzijn.
De homeostase kan verstoord zijn als het lichaam niet in staat is om de balans te behouden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door slechte voedingsgewoonten, overmatig alcoholgebruik, ziekten zoals diabetes en auto-immuunziekten, en zelfs door langdurige stress. Wanneer de homeostase verstoord is, kan dit leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, waaronder ontstekingen, chronische ziekten, vermoeidheid, enzovoort.
Het gebruik van de AromaTouch Technique van doTERRA kan bijdragen aan het ondersteunen van de homeostase in ons lichaam, omdat het ons lichaam kan helpen te ontspannen en te herstellen, waardoor we ons immuunsysteem kunnen versterken, ons lichaam laten ontspannen en ons emotionele welzijn verbeteren.

Feel good, do good: ethisch verantwoorde oliën

Het gebruik van CPTG Etherische oliën is ook van cruciaal belang voor de AromaTouch Technique. Deze oliën zijn van de hoogste kwaliteit en zijn getest op zuiverheid en potentie. Ze zijn veilig voor gebruik op ons lichaam en zijn niet alleen goed voor ons, maar ook voor het milieu. Door het gebruik van doTERRA's CPTG Etherische oliën in de AromaTouch Technique draag je niet alleen bij aan je eigen gezondheid en welzijn, maar ook aan de gezondheid en welzijn van lokale gemeenschappen over de hele wereld. Je kunt er zeker van zijn dat de oliën die je gebruikt puur zijn en op een ethische en duurzame manier zijn geproduceerd. Zo draag je bij aan het creëren van een betere wereld voor ons allemaal.

Omarm de dōTERRA Lifestyle

De AromaTouch Technique past perfect in de doTERRA Lifestyle en hun holistische aanpak van gezondheid en welzijn. Het is een geweldige manier om ons lichaam en geest te ondersteunen en te herstellen, en om ons welzijn te verbeteren op een dieper niveau.
De doTERRA Wellness Piramide staat symbool voor de doTERRA Lifestyle. De piramide bestaat uit 6 niveaus: voeding & vertering, bewegen & metabolisme, rust & beheersen van stress, reduceren van giftstoffen, deskundige zelfzorg en pro-actieve medische zorg. Elk niveau is even belangrijk en draagt bij aan ons algehele welzijn.
De AromaTouch Technique past perfect in het tweede en deerde niveau van de piramide, waarin beweging, stofwisseling, rusten en stress beheersen centraal staat. Door ons lichaam te masseren met de etherische oliën, stimuleren we de bloedsomloop en helpen we ons lichaam te ontspannen en zich te openen voor genezing.
Al met al is de AromaTouch Technique een krachtige methode die ons kan helpen ons lichaam en geest te genezen en ons welzijn te verbeteren. Door de synergie van aanraking en aroma's te gebruiken, kunnen we ons lichaam en geest op een dieper niveau kalmeren en ontspannen. De combinatie van de acht oliën die in de techniek worden gebruikt, kan ons helpen ons immuunsysteem te versterken, ongemak te verminderen en ons lichaam te ondersteunen bij het bereiken van homeostase.

Wordt zelf een AromaTouch Practitioner!

Wil je de kracht van de AromaTouch Technique ervaren en leren hoe je deze methode kunt gebruiken om je lichaam en geest te ondersteunen en te genezen?
De AromaTouch Technique kan ook gunstig zijn voor de gever van de techniek. Door de synergie van aanraking en aroma's kan het geven van de techniek ons helpen te ontspannen en onze eigen stressniveaus te verlagen. Het kan ons ook helpen om een dieper gevoel van verbondenheid en empathie te ontwikkelen met de persoon die we behandelen. Zo werkt de AromaTouch Technique niet alleen voor de ontvanger, maar ook voor de gever is het een bijzonder fijne ervaring.
Schrijf je dan nu in voor de AromaTouch Technique training die wordt gegeven door Tanja Daniels van AromaPro, doTERRA gecertificeerde AromaTouch trainer en expert op het gebied van etherische oliën. Of je nu deze techniek thuis wilt gebruiken voor jezelf of voor dierbaren, of professioneel in de praktijk wilt inzetten, deze training is geschikt voor jou!
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.
Laten we samen werken aan een gezondere en meer ontspannen versie van onszelf!

Aanbod voor Professionals – AromaTouch Instructeur

Ben je geïnteresseerd om de AromaTouch technique als instructeur door te kunnen geven en hiermee met ons te partneren met het opbouwen van je eigen dōTERRA business?
In deze tijd is het bouwen van een doTERRA business een slim idee. Het stelt je niet alleen in staat om een positieve impact op het milieu en de gezondheid van mensen te maken, maar het kan ook zorgen voor een betere zingeving en verbinding in je leven. Bovendien kan het genereren van een tweede stroom van inkomen je meer financiële vrijheid bieden en je in staat stellen om te doen wat je echt wilt doen in het leven.
Dus waarom zou je wachten? Ga vandaag nog aan de slag met het bouwen van je doTERRA business en creëer een toekomst vol met betekenis, verbinding en vrijheid!
Vul hier het formulier in. Wij zullen na het lezen van je applicatie met je contact opnemen en je op maat informeren over de mogelijkheden.

Winkelwagen

Ontgrendel de geheimen van Etherische Oliën
Gratis Masterclass!

Voel je je overweldigd door de keuze van gezondheidsproducten en zoek je naar natuurlijke oplossingen?
Veel mensen weten niet hoe krachtig etherische oliën kunnen zijn voor hun fysieke, mentale en emotionele welzijn. In de doTERRA Etherische Oliën Masterclass leer je hoe je deze oliën kunt integreren in je dagelijkse routine voor verbeterde balans, energie en algeheel welzijn.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de voordelen van etherische oliën voor een gezonder leven!

Webinar Masterclass NL (Live op /masterclass)

Je geeft aan al bij een ander doTERRA team ingeschreven te staan. Deze sessies zijn speciaal ontworpen voor mijn nieuwe contacten en teamleden binnen doTERRA om hen te ondersteunen en te voorzien van de nieuwste informatie en tips. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om voor ondersteuning en informatie contact op te nemen met je eigen enroller of team. Zij staan klaar om je te helpen en de waardevolle begeleiding te bieden die je zoekt. Ontbreekt begeleiding? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Winkel
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Mijn account