doTERRA Rose Touch roller (Roos) (10ml)

 113,33

  Gebruik de krachtige voordelen van Rose etherische olie in een handige roller; de Rose Touch. De roller maakt het mogelijk om de olie dagelijks te gebruiken en mee te nemen. De olie ondersteunt een gezonde huid en draagt een opbeurend humeur.

  Op voorraad

  In de Rose Touch roller is de etherische olie Rose met “FCO” gecombineerd, waardoor de olie makkelijk mee te nemen en toe te passen is. Rose etherische olie is één van de kostbaarste etherische oliën ter wereld. Het arbeidsintensieve en delicate proces van het oosten en destilleren van rozenblaadjes, produceert een zoet bloemenaroma dat bekend staat in de parfum- en etherischeolie-industrie.Rose Touch biedt de gebruiker talloze applicaties en gebruiksopties die zowel betaalbaar als handig zijn. De Rose Touch kan als persoonlijk parfum gebruikt worden voor een opbeurend aroma gedurende de dag. De olie kan het vochtgehalte in de huid in evenwicht te brengen, het uiterlijk van onvolkomenheden te verminderen en een gezonde en gelijkmatige teint te bevorderen.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Gebruik de olie op pulsepunten voor een opbeurend aroma gedurende de dag.
  • Rose Touch is gemakkelijk toe te passen op onvolkomenheden op de huid. Doe dit twee keer per dag om het te verminderen.
  • Doe de olie in de nek en op de polsen voor een persoonlijk parfum.

  Samenstelling Rose Touch roller

  Deze olieroller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.