doTERRA Davana Etherische Olie (Touch)(10ml)

 46,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Inheems in zuidelijk India, is Davana etherische olie een flirterige, sensuele olie met een aroma dat bij elke persoon anders is.

Gebruikstips:

 • Breng aan op de polsen en de hals
 • Wrijf in de handpalmen en inhaleer diep
 • Voeg toe aan een huidverzorgingsroutine

Wat is Davana Etherische Olie?

Davana, Artemisia pallens, is ook bekend als Dhavanam, of bij zijn Sanskriet naam, Damanaka. De plant is inheems in het zuiden van India en komt algemeen voor in huis-tuinen in India. Als aromatisch kruid wordt de plant gekweekt om zijn geurige bladeren en bloemen, die gebruikt worden voor versieringen, religieuze offergaven, en natuurlijk de etherische olie. De bladeren van de plant zie je ook vaak in bloemboeketten en bloemstukken.De davana plant is een lid van de madeliefjesfamilie en is verwant aan Romeinse en Duitse kamille en ook aan zonnebloemen. De etherische olie wordt met stoom gedestilleerd uit de bloem, het blad en de stengel van de plant.

Hoe ruikt doTERRA Davana olie?

Davana olie heeft een zoete, warme, exotische geur met fruitige tonen en een vleugje hout. Zijn veelzijdige geur past goed bij bijna alle soorten etherische olie - hout, kruiden, hars, bloemen, en citrusfamilies werken allemaal prachtig met Davana olie.Een van de meest interessante en kenmerkende eigenschappen van Davana olie is haar adaptieve aroma dat op elke persoon anders ruikt en reageert. Davanone-een sesquiterpeen ketone-is de dominante molecule die verantwoordelijk is voor het aroma van de olie.

Waar is Davana etherische olie goed voor?

Davana Touch kan helpen de huid er gezond te laten uitzien en is heerlijk om aan je persoonlijke verzorgingsroutine toe te voegen. Voorverdund in een handig rolflesje met gefractioneerde kokosolie, is Davana Touch gemakkelijk op de huid aan te brengen.Waar Davana het meest in uitblinkt is als een verleidelijke, betoverende persoonlijke geur. Voeg Davana Touch toe aan je pure-parfum garderobe. Of je nu uitgaat voor een speciale avond met vrienden, of een dagelijkse geur nodig hebt, Davana is de perfecte keuze.Rol Davana eenvoudig op je polsen en hals en geniet van het unieke aroma dat je persoonlijke lichaamschemie met deze etherische olie creëert.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.