AromaPro Mountain View Diffuser

 25,00

  De AromaPro Mountain View diffuser is een kleine diffuser met verrassend krachtige uitstoot, handig voor gebruik in slaapkamers, kinderkamers en op kantoor.

  Categorie:

  De AromaPro Mountain View diffuser is een kleine diffuser met verrassend krachtige uitstoot van 20ml/h. Zijn capaciteit is 100ml. De diffuser is handig voor gebruik in slaapkamers, kinderkamers en op kantoor (ruimtes van 10-25 vierkante meter).
  Vul met schoon, koud water (let op maximale vulhoogte), voeg je favoriete olie of olie mengsel toe en geniet!
  De AromaPro Mountain View is in te stellen op een programma van 5 uur continu of 1o uur lang met intervallen van 15 seconden. De diffuser heeft optioneel een zacht LED-licht en verschillende kleuren.
  Door zijn formaat is de diffuser ook makkelijk om mee te nemen op reis.
  De diffuser komt met een USB kabel en moet aan een USB poort worden aangesloten.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg