Usage Tips:

  • Add one to two drops of Copaiba oil to water, juice, or tea to support the health of the cardiovascular, immune, digestive, nervous, and respiratory system.
  • Copaiba oil Provides antioxidant support when ingested.
  • Drop one to two drops of Copaiba oil under the tongue as part of your daily health regimen.
  • Add a drop of Copaiba oil to facial moisturizer to help keep skin clear and reduce the appearance of blemishes.

Copaiba olie wordt gewonnen uit de copaibabomen in het Amazone-regenwoud. De etherische olie wordt met stoom gedestilleerd uit de copaiba oleohars, een stof die bestaat uit hars en etherische oliën. Het verzamelproces van de oleohars is uniek onder de etherische oliën. Het wordt op dezelfde manier uit de boom getapt als esdoorns voor hun siroop. De oleohars wordt vervolgens met stoom gedestilleerd om de etherische olie te produceren.

Waar Frankincense de koning der oliën is, is Copaiba de koningin der oliën. Copaiba wordt wereldwijd gebruikt in cosmetische producten als zeep, crèmes, lotions en parfums. De olie kan helpen om angstige gevoelens weg te nemen en kan op de huid gebruikt worden om de huid te verzachten. Intern kan de olie een gezond immuunsysteem ondersteunen en ontstekingen verminderen.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

  • Voeg een aantal druppels Copaiba olie toe aan de toner en masseer het met cirkelbewegingen in de huid. Dit kan de huid verzachten.
  • De olie kan als persoonlijk parfum gebruikt worden. Copaiba combineert goed met Roman Chamomile, Cedarwood, Sandalwood, Frankincense en Ylang Ylang.
  • Voeg een of twee druppels olie toe aan water, sap of thee om een ondersteunende werking voor het totale lichaam te ervaren.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts.
Vermijd contact met de ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

Copaiba etherische olie (15ml)

51,67

Waar Frankincense de koning der oliën is, is Copaiba de koningin der oliën. Copaiba kent vele positieve werkingen op het gehele lichaam. Het kan ondersteunend werken voor het hele lijf en zijn immuunsysteem.

Video

Scroll naar top