doTERRA Geranium Etherische Olie (15ml)

 70,00

    Geranium kent verschillende doeleinden, stimuleert een gezonde, stralende huid en haar, terwijl het een zoet, bloemig aroma geeft en daarmee kalmeert.

    Op voorraad

    Geraniums worden vooral geteeld vanwege hun schoonheid en deels voor de parfumindustrie. Binnen de geraniums zijn er wel 200 verschillende soorten te vinden, maar een paar worden gebruikt voor etherische olie. Het gebruik van de Geranium olie dateert uit het oude Egypte, waar de Egyptenaren de olie gebruikten als parfum en voor andere voordelen. In het Victoriaanse tijdperk werden verse geraniumbladeren aan formele eettafels geplaatst als decoratie en de eetbare delen van de plant werden gebruikt in desserts en theeën. Geranium Etherische Olie wordt gebruikt om het uiterlijk van een heldere huid en gezond haar te bevorderen, waardoor het ideaal is in huid- en haarverzorgingsproducten. De olie helpt ook de zenuwen te kalmeren en stressgevoelens te verminderen. Ook stoot Geranium van nature insecten af. Meer lezen? Klik hier.

    Toepassingen Geranium olie*

    • Gebruik de olie voor een gezichtsbehandeling. Dit kan de huid mooier en egaler maken.
    • Voeg een druppel Geranium toe aan uw moisturizer voor een gladmakend effect.
    • De olie is geweldig voor zowel droog als olieachtig haar. Doe een paar druppels in de shampoo of conditioner.
    • De olie in een diffuser zorgt voor een kalmerend effect.

    Waarschuwingen

    Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.     *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.