doTERRA WELLNESS DAG in Almere op 26 November

Programma za. 26 november

Mindset - jouw welzijn als prioriteit

Presentatie van Tanja Daniels waarmee je op een geïnspireerde manier wordt meegenomen naar een nieuwe manier van denken over je gezondheid. We doen allemaal aan de “Ambulance Mindset” waarbij we brandjes blussen imaar vaak niet toe komen aan de dingen, die we echt willen. Ze leert je wat jouw lijf echt nodig heeft en wat je pro-actief kan doen voor het verbeteren van je gezondheid. Want voorkomen is beter dan genezen, toch?

Breakout

Tijdens deze breakout ga je zelf aan de slag met de tips uit de presentatie. Je maakt, ervaart en krijgt een verrassing om mee naar huis te nemen, want deze dag draait om beleven.

Puurheid - leven in harmonie

Weet je van de dingen, die je dagelijks gebruikt, wie ze heeft gemaakt, hoe ze zijn gemaakt en wat er allemaal inzit? Waardeer je bedrijven die op een fijne manier omgaan met de mensen, de natuur en het evenwicht op onze planeet? Leanne Lovink neemt je mee op reis en legt je uit wat co-impact sourcing is en welke positieve invloed jouw bewuste keuze kan hebben.

Schoonheid - van binnen en buiten

Je huid is een super belangrijk orgaan. Daar smeer je natuurlijk geen toxische stoffen op die in veel reguliere verzorgingsproducten zitten. Pauline Daniels , natuurlijk schoonheidsspecialiste legt je uit hoe je op een goede manier je huid verzorgt en op welke manier je natuurlijke producten en etherische oliën kan inzetten om elke dag te stralen.

Lunch - neem je eigen broodje of salade mee

Adem - je eerste levensbehoefte

Vanuit ware ontspanning kan magie ontstaan. Josta Marijn Kolkman laat je ervaren, hoe je weer terug kan keren naar jouw pure, onvervalste zelf. Een rust-sessie waar je gewoon mag zijn, waar je met behulp van specifieke etherische oliën & oefeningen je zenuwstelsel mag ontspannen.

Aanraking - heb je het ook zo gemist?

99% van de mensen is gebaat bij meer aanraking en (zachte) massage. Corina Elzenaar heeft 20 jaar ervaring als masseur en heeft talloze wellness awards gewonnen. Ze legt je uit hoe je massage thuis kunt toepassen in je gezin. Maar ook wat je zelf kunt doen met een paar fijne grepen en etherische olie. Met haar tips kun je gelijk thuis aan de slag!

Professioneel werken - etherische oliën in de praktijk

In dit interview met Olaf Schweitz gaan we opzoek naar de geheimen van deze ervaren fysiotherapeut. Welke tips geeft hij zijn klanten, wat doet hij met etherische oliën in zijn praktijk en wat kan jezelf thuis doen, om je lijf te ondersteunen.

Reconnect to your inner power.

Monir Daniels is onze mindhack specialist. Voor focus, ontspannen en loslaten kun je tapping gebruiken – EFT. Hij legt je uit hoe je deze techniek samen met het aroma van etherische olie kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Met hem sluiten we deze dag af zodat de tips die je hebt meegekregen en de ideeën die je wilt gaan uitwerken ook blijven hangen. Op deze manier ga je de komende week ook werkelijk aan de slag!

We willen allemaal graag gezonder zijn, er beter uitzien, en zowel fysiek als mentaal en emotioneel in balans leven.
We zijn allemaal uniek als het gaat om ons levensdoel, wensen, verlangens, overtuigingen en zelfs ons fysieke lichaamstype. En toch is een goed en gezond leven de gezamenlijke droom van bijna de hele wereld!

Maar hoeveel aandacht en tijd gun je jezelf elke dag om dit doel te behalen? Heb je de juiste tools en begeleiding om je weg naar welzijn te kunnen ondersteunen?

Met de Wellness Dag ontvang je een dag helemaal voor jezelf, om je op te laden, te verbinden met anderen, oude gewoontes los te laten en weer thuis te komen bij jezelf, bij wie JE ECHT bent.

Naast een hart vol inspiratie ga je naar huis met een praktisch plan van aanpak voor de komende 3 maanden, een veranderde mindset op weg naar een intentievol leven.

Wat je doelen ook zijn, met goede zelfzorg en een praktisch stappenplan kun je de belangrijke dingen in je leven in het vizier houden, terwijl je je eraan herinnert dat je sterk en waardig bent en tot alles in staat!

Meld je nu aan en neem iemand mee, die je de zelfde ervaring gunt door de link te delen!

doTERRA AromaPro Wellness Dag  15,00
Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal  0,00
Order Total  0,00
  • Kies je Bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, je ervaring op deze website te ondersteunen, en voor andere doeleinden beschreven in ons privacybeleid.
Je vragen je telefoonnummer zodat de bezorger je een bericht kan sturen als er een update is over je pakket.