doTERRA WELLNESS DAG in Almere, Rotterdam en Antwerpen

Eventinformatie

De Wellness Dagen zijn besloten evenementen voor mensen die verbonden zijn met Monir en Tanja Daniels (AromaPro), Leanne Lovink (Helio), Thorsten Weiss (Healing Oils), Judith Edel (Pure Direction) en Olaf Schweitz (PhysioCoaching) of door hen of een van hun geaffilieerde partners zijn uitgenodigd.
We willen graag een intieme sfeer creëren waarin we onze kennis, passie en ervaringen over aromatherapie kunnen delen. Het is belangrijk voor ons dat we een geïnformeerd publiek hebben dat betrokken is bij onze aromatherapie-gemeenschap en dat het evenement op de juiste manier waardeert. Dit is de reden waarom we deze beperking hebben ingevoerd. We hopen op begrip voor deze maatregel en we kijken ernaar uit om je te ontmoeten en onze passie voor aromatherapie te delen.
Als je niet zeker weet of je wel of niet bent uitgenodigd, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Event Host

Léanne is onze online specialiste en zal met haar enthousiasme en passie ook deze wellnessdag aan elkaar praten.

Het etherische avontuur: ervaar de pure plantenkracht

Ontdek de kracht van etherische oliën tijdens de workshop van Tanja Daniels!
Leer hoe eenvoudig het is om deze oliën toe te passen in je dagelijkse routine. Met de drie toepassingsmethodes, aromatisch “om je”, op de huid “op je” en intern “in je”, heb je de tools om je lichaam en geest op natuurlijke wijze te ondersteunen. Tanja is een vakvrouw met medische achtergrond die op een leuke en inspirerende manier lesgeeft.
Na de workshop kun je zelf aan de slag tijdens het belevingsdeel en de producten hands-on ervaren (ruiken, voelen, proeven) en krijg je recepten die je meteen kan omzetten.

Puurheid - leven in harmonie

Symphony of the Cells ™ is een verzameling van 19 protocollen voor de toepassing van essentiële oliën, ontwikkeld door Boyd Truman op basis van ongeveer 27 jaar praktische kennis. De protocollen zijn ontworpen om fysieke, emotionele en spirituele harmonie in het lichaam te brengen.

De toepassingen werden gecreëerd in de overtuiging dat elke aandoening verbonden is met een lichaamssysteem. Elke toepassing heeft een specifieke benadering, heeft betrekking op een bepaald lichaamssysteem en richt zich op de onderliggende oorzaken en symptomen van de verschillende aandoeningen. Bij gebruik van zuivere essentiële oliën van therapeutische kwaliteit, zoals die van doTERRA, heeft deze methode een bijzondere kracht en veel gebruikers hebben al hun gezondheid kunnen optimaliseren.

In deze lezing leer je hoe het lymbisch systeem samenwerkt met andere lichaamssystemen, wat de natuurlijke kracht en de chemische componenten van essentiële oliën in ons lichaam kunnen doen en hoe je deze methode praktisch kunt toepassen. Je leert alles over de protocollen en kunt vervolgens de Symphony of the Cells thuis gaan toepassen.

Reineke

Reineke vertelt je in haar presentatie over de Nervus Vagus, een belangrijke zenuw die een rol speelt in het activeren van ons ontspanningssysteem. Ook zal ze laten zien hoe etherische oliën gebruikt kunnen worden om dit systeem te activeren en ons te helpen ontspannen en tot rust te komen. Of je nu op zoek bent naar manieren om beter om te gaan met stress, of je gewoon meer wilt weten over hoe ons lichaam werkt, deze presentatie is een unieke kans om meer te leren over dit fascinerende onderwerp. Mis het niet en meld je vandaag nog aan!

Hubrina Dekker

Tijdens haar presentatie zal Hubrina je alles vertellen over de voordelen en toepassingen van guaiacwood olie, een van de meest bijzondere nieuwe oliën bij doTERRA. Guaiacwood olie staat bekend om zijn warme, houtachtige geur die zorgt voor een kalmerende en rustgevende sfeer. Hubrina zal je laten zien hoe je deze etherische olie in je dagelijkse leven kunt gebruiken om meer rust, verbinding en vertrouwen te ervaren – iets dat juist nu zo belangrijk is. Of je nu behoefte hebt aan ontspanning na een drukke dag, of je je focus wilt verbeteren tijdens je werk, guaiacwood olie kan een waardevol onderdeel worden van jouw dagelijkse routine.

Aanraking - heb je het ook zo gemist?

99% van de mensen is gebaat bij meer aanraking en (zachte) massage. Corina Elzenaar heeft 20 jaar ervaring als masseur en heeft talloze wellness awards gewonnen. Ze legt je uit hoe je massage thuis kunt toepassen in je gezin. Maar ook wat je zelf kunt doen met een paar fijne grepen en etherische olie. Met haar tips kun je gelijk thuis aan de slag!

Reconnect to your inner power.

Monir Daniels is onze mindhack specialist. Voor focus, ontspannen en loslaten kun je tapping gebruiken – EFT. Hij legt je uit hoe je deze techniek samen met het aroma van etherische olie kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Met hem sluiten we deze dag af zodat de tips die je hebt meegekregen en de ideeën die je wilt gaan uitwerken ook blijven hangen. Op deze manier ga je de komende week ook werkelijk aan de slag!

We willen allemaal graag gezonder zijn, er beter uitzien, en zowel fysiek als mentaal en emotioneel in balans leven.
We zijn allemaal uniek als het gaat om ons levensdoel, wensen, verlangens, overtuigingen en zelfs ons fysieke lichaamstype. En toch is een goed en gezond leven de gezamenlijke droom van bijna de hele wereld!

Maar hoeveel aandacht en tijd gun je jezelf elke dag om dit doel te behalen? Heb je de juiste tools en begeleiding om je weg naar welzijn te kunnen ondersteunen?

Met de Wellness Dag ontvang je een dag helemaal voor jezelf, om je op te laden, te verbinden met anderen, oude gewoontes los te laten en weer thuis te komen bij jezelf, bij wie JE ECHT bent.

Naast een hart vol inspiratie ga je naar huis met een praktisch plan van aanpak voor de komende 3 maanden, een veranderde mindset op weg naar een intentievol leven.

Wat je doelen ook zijn, met goede zelfzorg en een praktisch stappenplan kun je de belangrijke dingen in je leven in het vizier houden, terwijl je je eraan herinnert dat je sterk en waardig bent en tot alles in staat!

Meld je nu aan en neem iemand mee, die je de zelfde ervaring gunt door de link te delen!

[ameliaevents type=list tag="Wellnessdag"]
Winkelwagen