Meld je aan voor het LIVE Webinar

Meld je hieronder aan om mee te kunnen.

▶️ Hoe werkt het?
Je ontvangt je toegangslink en reminder via Whatsapp. Klik op tijd op de link, je ziet ons vanzelf verschijnen zodra de webinar begint. Je hoeft niets te downloaden en je komt niet met je gezicht in beeld.

💬 Wil je actief meedoen?
Graag! We moedigen je aan om actief mee te doen in de chat! Stel gerust je vragen tussendoor. Als het kan, brengen we ze in beeld en beantwoorden we ze live. We kunnen geen vragen beantwoorden over ziektes, medicatie en symptomen.

🌟 Exclusief Live Webinar toegang!
Dit webinar is een eenmalige gelegenheid, dus zorg dat je live erbij bent, dit is gratis! Terugkijken kan alleen als je lid bent van het (betaalde) Aroma Avontuur. Je kunt je hiervoor aanmelden via mij. Dit is gratis voor vaste klanten van AromaPro en dan vind je de opname onder de bonus workshops.

📸 Presentatie?
Je mag foto's maken van het scherm voor eigen, persoonlijk gebruik van de sheets op het scherm.

😊 Voor wie? 
Deze sessies zijn speciaal ontworpen voor nieuwe mensen die nog geen kennis met etherische oliën hebben gemaakt en hiernaar benieuwd zijn en voor mijn klanten en teamleden binnen doTERRA om hen te ondersteunen en te voorzien van de nieuwste informatie van onze experts en onze beste tips en recepten. Heb je al een doTERRA account elders? Dan wil ik je vriendelijk verzoeken om voor ondersteuning en informatie contact op te nemen met je eigen enroller of team. Zij staan klaar om je te helpen en de waardevolle begeleiding te bieden die je zoekt. Ontbreekt begeleiding? Neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden.

Webinar Live NL

Je geeft aan al bij een ander doTERRA team ingeschreven te staan. Deze sessies zijn speciaal ontworpen voor mijn nieuwe contacten en teamleden binnen doTERRA om hen te ondersteunen en te voorzien van de nieuwste informatie en tips. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om voor ondersteuning en informatie contact op te nemen met je eigen enroller of team. Zij staan klaar om je te helpen en de waardevolle begeleiding te bieden die je zoekt. Ontbreekt begeleiding? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.