Beleef de Magie van Etherische Oliën

Wat natuurkracht voor je vitaliteit kan doen!

doTERRA – de natuurlijke gezondheids-revolutie

We leven in een tijd waarin alternatieve gezondheidsconcepten gemakkelijker beschikbaar zijn. Als bewuste consument stel je je vaak de vraag: Met zoveel keuzes die er zijn, wie kan ik vertrouwen?

Wanneer je op zoek bent naar eenvoudige, veilige en krachtige oplossingen voor jouw gezondheidsuitdagingen en die van je familie, dan kan jouw persoonlijke ervaring met doTERRA-producten het antwoord zijn! Nadat je persoonlijk de krachtige voordelen van etherische oliën van doTERRA hebt ervaren, dan begrijp je waarom dōTERRA een revolutie teweegbrengt in de manier waarop gezinnen voor hun gezondheid kunnen zorgen.

 

Gebruik van etherische oliën van doTERRA

 

Of je de doTERRA etherische oliën op de huid aanbrengt, van hun aromatische voordelen geniet of ze intern gebruikt – etherische oliën geven je bij elke toepassing de mogelijkheid om vol vertrouwen de verantwoording te nemen voor je gezondheid en die van jouw familie.

Iedereen heeft al kennis met etherische oliën gemaakt – Spearmint in kauwgom, Tea Tree in haarverzorgingsproducten, Lavendel in zeep en Pepermunt in tandpasta.

doTERRA - therapeutisch zuivere etherische oliën

Pure etherische oliën van doTERRA brengen een revolutie teweeg in de gezondheidszorg en verhogen het algemene welzijn. Vanwege de CTPG-certificering (Certified Pure Tested Grade) kunnen de oliën veilig worden gebruikt.

Pure etherische oliën van doTERRA zijn natuurlijke aromatische verbindingen uit bloemen, zaden, schors, stengels, wortels en andere delen van een plant. De geur kan tegelijkertijd mooi en intens zijn. Als je ooit de geur van verse rozen hebt geroken, hebt genoten van een wandeling in de buurt van een lavendelveld of de geur van vers gesneden pepermunt, dan heb je de aromatische eigenschappen van etherische oliën ervaren.

De doTERRA-oliën kunnen lichamelijke reacties ondersteunen, de stemming verbeteren, zintuigen kalmeren en intense emotionele reacties veroorzaken. Het bepalen van de kwaliteit en effectiviteit van een etherische olie van doTERRA gaat echter veel verder dan hoe aantrekkelijk de geur ervan is.

De keuze aan etherische oliën van doTERRA is geweldig en elke olie heeft verschillende ingrediënten die het lichaam en de geest op verschillende manieren ondersteunen. Ontdek de oliën van doTERRA.

Wat zijn de voordelen van etherische oliën van doTERRA?

Miljoenen mensen hebben de gezondheidsbevorderende effecten van de pure etherische oliën van doTERRA ontdekt en gebruiken ze in hun dagelijks leven. Je hoort vaak de volgende redenen waarom etherische oliën onmisbaar zijn in het dagelijks leven:

– Efficiënte en natuurlijke detox

– Verbetert huidbeeld/teint

– Ondersteuning van spieren en gewrichten

– Goed slapen/doorslapen

– Ondersteuning van spijsvertering

– Ondersteuning van het immuunsysteem

– Gezonde ademhalingsfunctie

– Meer positieve gevoelens

– Minder stress

– Betere focus en concentratie

 

Aromatisch

Verstuif in de lucht met een diffuser of inhaleer vanuit je handen

Het inademen van een aroma van een etherische olie kan een diepgaand effect hebben op je lichaam, je emoties en je luchtwegen. De eenvoudigste manier van aromatische toepassing van doTERRA-oliën is verstuiving met een diffuser.

Uitwendig gebruik op de huid

Bij uitwendig gebruik worden etherische oliën op bepaalde delen van het lichaam aangebracht, b.v. aangebracht op de huid, haar, vingernagels of teennagels. Therapeutische effecten treden zowel op in de getroffen gebieden als via de bloedstroom in verschillende lichaamsorganen.

 

Intern gebruik door de oliën in te nemen

doTERRA-oliën kunnen ook intern worden gebruikt vanwege hun pure kwaliteit. De olie kan onder de tong worden gedruppeld, met een lepel honing genomen, in capsules gevuld en ingeslikt, of eenvoudig 1-2 druppels olie met een glas water drinken.