Ademhaling

Het immuunsysteem helpt het lichaam gezond te blijven. Het bestaat uit weefsels, cellen en kleine organen die witte bloedcellen produceren. Zonder een gezond immuunsysteem kan je jezelf niet verdedigen tegen potentiële bedreigingen die rondom ons heen zijn. Etherische oliën en voedingssupplementen kunnen jouw immuunsysteem stimuleren.* doTERRA On Guard® kan een uitstekende verdedigingslinie zijn. Gebruikt op een dagelijkse basis kan het helpen om jouw immuunsysteem sterk en gezond te houden.

TIPS

Voeg twee tot drie druppels Oregano, doTERRA On Guard, Lemon, Melaleuca of Thyme toe aan een veggie capsule of probeer doTERRA On Guard+ softgels voor dagelijkse immuunondersteuning.* Dagelijks genomen, samen met een gezonde en uitgebalanceerd dieet, kunnen deze supplementen jouw eerste verdedigingslinie zijn bij het behoud van de gezondheid van het immuunsysteem.

Het immuunsysteem is verantwoordelijk voor de bescherming van jouw lichaam tegen bedreigingen van het milieu. Om dit te doen maakt het immuunsysteem gebruik verschillende cellen, weefsels en organen, waarvan vele wook voor andere lichaamsfuncties worden ingezet. De eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem is je huid. Het fungeert als een barrière die indringers buiten houdt. Slijmvliezen in je neus, mond en keel beschermen je lichaam ook tegen indringers door potentiële bedreigingen te vangen en te voorkomen dat ze het lichaam binnendringen.

Wanneer bedreigingen uit het milieu alsnog voorbij deze verdedigingslinie gelangen komen witte bloedcellen in actie. Witte bloedcellen vinden indringers, taggen ze als schadelijk en vernietigen ze. Maar dat is nog niet alles – ze herinneren zich ook de indringers, zodat als deze proberen om je weer aan te vallen, je lichaam ze nog sneller stoppen kan. Witte bloedcellen worden gemaakt en opgeslagen op verschillende plaatsen in het lichaam, zoals de amandelen, thymus, lymfeklieren, beenmerg en je milt.

Het houden van een goed functionerende immuunsysteem hangt af van vele dingen, waaronder voldoende slaap, regelmatige lichaamsbeweging, en een evenwichtige voeding. Ondervoeding en micronutriënten tekorten kunnen leiden tot veranderde immuunresponsen en een verhoogd risico op gezondheidsproblemen. Aanvulling van jouw dieet met specifieke vitaminen, mineralen, en probiotica kunnen het immuunsysteem opbouwen en versterken.

Dagelijkse suppletie met Microplex VMz® voedingscomplex is rijk aan vitamine D3 en andere vitaminen en mineralen die een gezond immuunsysteem ondersteunen.* PB Assist®+ Probiotic Defense Formula kan ook nuttig zijn voor het immuunsysteem door ondersteuning van de gezondheid van de darmen.* Gebruik etherische oliën zoals Oregano, doTERRA On Guard® , Lemon, Melaleuca en Thyme het immuunsysteem te ondersteunen.*

Top Producten

Videos

Winkelwagen