Huid en Haar

Het integumentaire systeem bestaat uit het haar, de huid, de nagels en de exocriene klieren. Jouw huid beschermt je tegen schadelijke elementen in het milieu, en ze kan negatief worden beïnvloed door toxines, kunstmatige geuren, millieuvervuiling en andere irriterende stoffen. Wanneer je jouw huid, haar en nagels goed verzorgd lijken ze gezonder, gladder en mooier. Om je huid schoon en gezond te houden kan je etherische oliën zoals Melaleuca gebruiken en doTERRA On Guard® Foaming Hand Soap en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten van doTERRA.

TIPS

De huid is het grootste orgaan van het lichaam, en het grootste deel van het integumentaire systeem. Dit lichaamssysteem biedt een beschermende barrière voor de buitenwereld, dempt de inwendige organen, geeft je je gewaarwording om te voelen en regelt de lichaamstemperatuur.

De huid dient als een waterdichte barrière die voorkomt dat alle soorten ongewenste bedreigingen van het invoeren van uw lichaam. De huid beschermt ook weefsels en organen tegen sterk zonlicht en letsel door schadelijke stoffen uit het milieu. De huid bevat bloedvaten, haarzakjes, lymfeklieren en zweetklieren.

Een ingewikkeld systeem van zenuwen koppelen de huid aan de hersenen. De huid kan temperatuurveranderingen, pijn, druk of aanraking waarnemen. Wanneer zintuiglijke berichten worden ontvangen door deze zenuwen, worden ze verzonden naar de hersenen. Op die manier ontvangen wij informatie over het milieu.

Veel factoren dragen bij aan de gezondheid van de huid, haar en nagels, waaronder een evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, hormonale balans, en de algehele gezondheid. In het algemeen, wanneer het lichaam gezond is intern, toont dit extern door mooi en glanzend haar, gladde nagels en stralende, mooie huid. Dagelijkse suppletie met doTERRA Lifelong Vitality Pack® kan het integumentaire systeem ondersteunen en gezond haar, huid en nagels bevorderen.

Het is belangrijk om regelmatig te reinigen en te hydrateren met producten die geschikt zijn voor jouw behoeften. On Guard® Foaming Hand Wash is een zacht, gezond alternatief voor agressieve zepen die de gevoelige huid kunnen uitdrogen en irriteren. Als je geen water bij de hand hebt, gebruik dan doTERRA On Guard® Sanitizing Mist om je handen te reinigen van bacteriën en andere ziektekiemen te elimineren.

Etherische oliën kunnen nuttig zijn bij het reinigen en verfraaien van haar, huid en nagels. Om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren kan je Immortelle Anti-Aging Blend, Rose Touch, Geranium, Frankincense, of Anti-Aging Eye Cream gebruiken. HD Clear® kan op de huid worden toegepast om een schone huid te bevorderen en breakouts te verminderen. Correct-X® zalf helpt de huid te herstellen na kleine letseltjes.

Houd het haar schoon en gezond met het doTERRA Salon Essentials® Hair Care systeem. Elk product is infused met etherische oliën die speciaal zijn gekozen voor hun voedende en verfraaiende voordelen op het haar en de hoofdhuid. Je kan vol, gezond haar aanmoedigen door o.a. de oliën Eucalyptus, Thyme, Tea Tree, Cedarwood, Rosemary of Ylang Ylang te gebruiken.

 

 

Top Producten

Videos

Winkelwagen