Bloedsomloop

De bloedsomloop is een van de vele lichaamssystemen die je lichaam heeft die je helpt om goed te functioneren en gezond blijven. De bloedsomloop bestaat uit jouw hart, bloed en bloedvaten. De belangrijkste taak is om zuurstof door het hele lichaam naar de cellen te vervoeren en afvalproducten uit de cellen uit het lichaam te vervoeren. Om jouw bloedsomloop goed te laten functioneren, is het belangrijk om jouw hart gezond te houden en een gezonde bloeddruk te onderhouden.

TIPS

Het beste wat je kan doen voor je hart is een gezonde, actieve levensstijl leven. Beweging helpt je hart sterker te worden en helpt ook om je energieker te voelen. doTERRA Motivate, Peppermint, Wild Orange en andere opbeurende oliën kunnen je helpen je energiek te voelen om jouw fitnessdoelen te bereiken. Daarnaast kan je extra beweging toevoegen aan jouw dagelijkse routine door de trap te nemen, te lopen tijdens telefoongesprekken, met je kinderen naar school te fietsen, een avondwandeling te maken en je voor het slapen gaan uit te rekken (denk aan Yoga) . Als het gaat om de gezondheid van je hart maken alle kleine stappen samen een groot verschil voor jouw gezondheid.

Ter ondersteuning van de gezondheid van het hart is het ook belangrijk om omega-3 vetzuren met je voeding te combineren. Omega-3 vetzuren zijn vaak tekort in de moderne voeding, omdat ze alleen van nature voorkomen in zeevruchten en een paar planten, maar deze gezonde onverzadigde vetten verhogen de gezondheid van het hart.* xEO Mega biedt een breed scala aan omega-3 vetzuren, waaronder EPA, DHA, ALA en SDA ter ondersteuning van cardiovasculaire gezondheid.* Dagelijkse suppletie met xEO Mega helpt de gezondheid van het hart en gezonde bloeddruk niveaus in het normale bereik te ondersteunen.

Etherische oliën kunnen ook goed worden ingezet. Cinnamon Bark en Cassia etherische oliën kunnen een gezonde bloedsomloop en cardiovasculaire functie bevorderenn bij intern gebruik. Intern gebruik van Marjoram en Copaiba kan de cardiovasculaire gezondheid ondersteune. Wanneer de ondersteuning van de gezondheid van het hart een speciale zorg punt is voor je, neem elke ochtend een tot twee druppels in een veggie capsule.

Voor vele mensen is massage een rustgevende manier om te helpen met de bloedsomloop. De AromaTouch blend is een perfecte metgezel voor massage. Het biedt verzachtende en ontspannende effecten die de voordelen van massage verbeteren. Breng een tot twee druppels op het gewenste gebied aan en masseer weg van het hart. Je kan ook een druppel Peppermint toevoegen voor een zacht stimulerend gevoel. Gebruik de etherische oliën verdund met fractioneerde kokosolie.

Top Producten

Videos