Reconnect to your inner power.

Monir Daniels is onze mindhack specialist. Voor het loslaten van oude emoties of geloofsovertuigingen gebruik hij Emotioneel Evenwicht dat een doorontwikkeling is van Emotionelevrijheidstechniek (EFT). Hij laat je ervaren dat deze techniek samen met de magische werking van de doTERRA Etherische Oliën je energetisch rugzak kan verlichten,

The Magic of EFT & doTERRA Essential Oils

Etherische oliën worden al eeuwenlang gebruikt om (emotionele) genezing en welzijn te bevorderen. Deze krachtige plantaardige stoffen worden gewonnen uit de wortels, bladeren, bloemen en andere delen van planten en bevatten unieke therapeutische eigenschappen die invloed hebben op lichaam en geest.

Een van de belangrijkste redenen waarom etherische oliën goed zijn voor emotionele genezing is dat ze inwerken op het limbisch systeem, het deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor de controle van emoties en gedrag. Wanneer je een etherische olie inhaleert, worden de moleculen via de reukzenuw naar het limbisch systeem gebracht, waar ze het vrijkomen van verschillende hormonen en neurotransmitters die je stemming en gevoelens beïnvloeden, in gang zetten.

Emotional Freedom Technique, of EFT, is een krachtig middel om emotionele genezing en welzijn te bevorderen. EFT is een vorm van energiepsychologie waarbij op specifieke punten op het lichaam wordt getikt terwijl men zich concentreert op een bepaald probleem of een bepaalde emotie. Men denkt dat dit proces het energiesysteem van het lichaam in balans brengt en negatieve emoties loslaat, wat leidt tot een betere fysieke en emotionele gezondheid.

Een van de belangrijkste voordelen van EFT is het vermogen om stress en angst te verminderen. Door zich op specifieke problemen te concentreren en op de energiepunten van het lichaam te kloppen, kan EFT helpen het zenuwstelsel te kalmeren en een gevoel van evenwicht en ontspanning in lichaam en geest te brengen. Dit kan bijzonder nuttig zijn voor mensen die worstelen met chronische stress of angst, omdat het kan helpen de cyclus van negatieve gedachten en gevoelens te doorbreken die aan deze aandoeningen kunnen bijdragen.

Al met al is EFT een veilig en effectief middel om emotionele genezing en welzijn te bevorderen. Wanneer deze techniek gecombineerd wordt met de helende kracht van pure etherische oliën van doTERRA ontstaat er iets Magisch. Dit kun je het beste zelf komen ervaren en ik kijk er naar uit je op een van de Healing Sundays to mogen ontmoeten.

Elke Healing Sunday gaan we middels een Aroma Journey op reis. Elke reis brengt je meer in verbinding met jezelf.

We zullen naast EFT de doTERRA etherische oliën ook gebruiken voor een diepe helende sessie op de massagetafel, die je gaat ondersteunen in je transformatie.
Massagetafels, Badjassen, oliën, roll-ons en basis olie staan klaar voor gebruik.
Elke deelnemer maakt en neemt een eigen oliën roll-on mee naar huis om de reis verder voort te zetten.
Neem gerust een vriend/in mee. Voorkennis met EFT of etherische oliën is niet noodzakelijk.

Ontdek de kracht van zelfwaardigheid tijdens onze “Healing Sunday” journey op 2 april!

Het is tijd om jezelf te bevrijden van de ketenen van zelftwijfel en te ontdekken hoe je je leven kunt transformeren met een nieuw gevoel van zelfwaardigheid. Tijdens onze inspirerende en helende “Healing Sunday” cursus, zullen we je de sleutels aanreiken om je ware potentieel te ontgrendelen en je leven te veranderen.

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet goed genoeg bent? Dat je niet de erkenning en waardering krijgt die je verdient? Je bent niet alleen. Voordat we volwassen werden, hebben we gemiddeld al 200.000 keer gehoord wat we niet kunnen of waar we niet goed in zijn. Het is tijd om deze negatieve overtuigingen los te laten en een nieuwe, positieve kijk op jezelf te omarmen.

In deze helingssessie leer je de geheimen van zelfwaardigheid, en hoe je je zelfbeeld en zelfvertrouwen kunt versterken. We zullen de kritische geest passeren en direct in het onderbewuste doordringen, waar we de diepste wortels van zelftwijfel en beperkende overtuigingen aanpakken.

Deze transformerende ervaring omvat:

– Het doorbreken van negatieve denkpatronen en het creëren van op maat gemaakte, positief versterkende affirmaties
– Het beoefenen van radicale acceptatie en het omarmen van je imperfecties
– Het cultiveren van zelfcompassie en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld
– Het stellen van doelen voor persoonlijke groei en het loslaten van perfectionisme
– Het leven in het huidige moment en het opbouwen van vertrouwen in jezelf en je toekomst

We zullen EFT (Emotional Freedom Techniques) en doTERRA etherische oliën gebruiken om je onderbewuste te herprogrammeren, en je helpen om blijvende veranderingen in je leven te creëren. Daarnaast zul je genieten van een diepe helende sessie op de massagetafel, waarbij we de kracht van etherische oliën benutten om je te ondersteunen in je transformatie.

We sluiten de dag af met een verdiepende meditatie en je krijgt huiswerk en een roller met etherische oliën mee naar huis om het integratieproces in de weken erna voort te zetten.

Hopelijk tot snel, liefs Monir.

Om te bestellen klik op de gewenste datum, dan klapt het open.

[ameliaevents tag='Healing Sunday']
Winkelwagen