Grōw Boek

 14,95

  Categorieën: , ,

  Grow – Tanja Daniels- de zakelijke dōTERRA handleiding voor het integer en eerlijk opbouwen van je business met stappenplan en veel fijne tips.
  Dit boek gaat niet alleen over een handleiding voor de business, maar bevat ook de emoties die je voelt bij elke rang, waarom, en ook de etherische oliën om je te helpen deze emoties te doorbreken en te blijven groeien in je business.

  Grow is een blauwdruk voor succes die beproefd is door een Europese Blue Diamond die haar team in Europa vanaf de grond heeft opgebouwd.

   

  Publicatie: 2023.
  Taal: Nederlands.
  Binding: Softcover.
  Afmetingen: 14,5 x 21 cm

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg