Ontdek nu de revolutie in Metabole gezondheid

Reset je Metabolisme met doTERRA MetaPWR

Je vernieuwde metabolisme in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: MetaPWR Advantage

MetaPWR Advantage kan op elk moment van de dag worden ingenomen. Toevoegen aan 250 ml water en schudden.

De ‘levensduur' neemt wereldwijd weliswaar toe, maar hoeveel van die extra jaren worden echt doorgebracht met een gezond gevoel en met volle vitaliteit en welzijn? In tegenstelling tot de levensduur, die strikt het aantal jaren in je leven aangeeft, verwijst de gezondheidsduur naar de duur van je welzijn en gezondheid. Het is tijd om de afstand tussen levensduur en gezondheidsduur te dichten en meer leven in je jaren te stoppen.

Op middelbare leeftijd zijn de NAD+ niveaus in het lichaam de helft lager dan tijdens onze jeugd! NAD+ zorgt voor een goede celfunctie, zodat we op een gezonde manier ouder kunnen worden. Collageen, een eiwit dat voorkomt in botten, spieren, huid en pezen en dat helpt de lichaamscellen bij elkaar te houden, maakt op jonge leeftijd ongeveer 30% van het lichaam uit, maar neemt ook sterk af met het ouder worden.

MetaPWR Advantage levert NAD+, collageen en andere natuurlijke ingrediënten om gezonde veroudering op cellulair niveau te ondersteunen. * Terwijl de meeste collageenproducten op de markt slechts 1 of 2 soorten collageen bevatten, levert MetaPWR™ Advantage negen soorten collageentripeptiden uit duurzame mariene bronnen, gecombineerd  met doTERRA® CPTG® etherische oliën.

Advantage bevat 19 actieve ingrediënten, de belangrijkste zijn:

 • NMN (bevordert gezonde biologische veroudering)
 • 9 soorten collageen (verbetert de gezondheid van huid, spieren, botten, gewrichten en nog veel meer)
 • Resveratrol (verbetert o.a. de cognitieve functie)
 • Liposomale vitamine C (vermindert oxidatieve stress)

Stap 2: Geef je water een boost

Krijg elke dag 6 druppels of 3 Softgels MetaPWR Metabolic Blend Oil binnen, door de olie in je trinkwater te geven of de MetaPWR Softgels in te nemen.. Drink alleen in glas of roestvrij staal, niet in plastic. 

Metabolic Blend:

 • Remt de groei van vetcellen
 • Helpt trek te beteugelen
 • Bevordert een gezonde stofwisseling
 • Zonder stimulerende middelen

MetaPWR olieblend l kun je toevoegen aan je water of innemen in gelcapsules. De olie en de capsule zijn uitwisselbaar. Neem elke dag 6 druppels olie in je water of 3 capsules in. Voel je vrij om te mixen en te matchen. Je kunt de olie ook in je “probleemzones” masseren. Ik voeg het toe aan onze ongeparfumeerde hand- en bodylotion en wrijf het in op de onderbuik en dijen. Dat combineer ik met een droogborstelmassage. Het geeft vetcellen het signaal om niet meer zoveel vet op te slaan!

Drink de juiste hoeveelheid water elke dag. Bouw op tot het drinken van 35ml water per kilo lichaamsgewicht. 

Stap 3: MetaPWR Assist

MetaPWR Assist

 • Vermindert glucosepieken na de maaltijd
 • Ondersteunt een gezonde bloedsuikerrespons
 • Stabiliseert het energieniveau gedurende de dag
 • Verandert snel brandende koolhydraten in langzaam brandende koolhydraten
 • MetaPWR Assist neem je 15-30 minuten voor je grootste maaltijd.
 • MetaPWR Assist kan je helpen de koolhydraten bij je grootste maaltijd van de dag te verpletteren, waardoor die glucosepieken na de maaltijd worden verminderd. Het ingrediënt moerbei bindt zich in feite aan koolhydraten, zodat de glucose niet zo snel je bloedstroom bereikt.
 • Zie je lichaam als een auto – het is je levensvoertuig! Als je je voet op het gaspedaal zet en dan op de rem trapt, slijt je auto. Dat is niet goed voor je remmen, voor je banden, voor je veiligheidsgordel, enz.
 • Pieken en crashes in je bloedsuiker zijn ook zwaar voor je lichaam en dragen bij tot slecht functionerende cellen en snellere veroudering van je lijf. Hoe meer we onze bloedsuiker- en insulinecurves kunnen normaliseren, hoe beter, en het helpt ook enorm met energie en uithoudingsvermogen!

De beadlets zijn optioneel en gebruik je naar behoefte. Ze zijn geweldig om te gebruiken als test om te zien of je echt honger hebt en een snack nodig hebt. Soms hebben we dorst, vervelen we ons of willen we gewoon kauwen. Deze zijn heerlijk om in je mond te laten knappen. Ze geven je de heerlijke smaak van de MetaPWR olieblend. Wacht na het nemen van een beadlet 30 minuten, als je nog steeds honger hebt, eet een snack. Eten is niet iets wat we proberen op te geven. Het is goed om te eten als we honger hebben. De juiste keuzes maken is belangrijk!

3 Manieren om je metabolisme te stimuleren!

Het stimuleren van je stofwisseling is zoveel meer dan gewichtsverlies, hoewel dat een veel voorkomende bijwerking is. We kunnen ook minder hersenmist ervaren, meer mentale helderheid, minder vermoeidheid, meer energie en een jonger uitziende huid!!!

Zo eenvoudig dat je er vandaag mee kunt beginnen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor handige tips om je lifestyle op een gezonde versnelling te schakelen!

Geef je metabolisme het geschenk van MetaPWR

MetaPWR remt ongezonde trek, stimuleert de stofwisseling en ondersteunt een evenwichtige groei van vetcellen.

Verleng de jaren in die je vitaal bent!

Verleng de jaren in die je vitaal bent!

Het heeft geen zin je levensduur te verlengen als je niet gezond genoeg bent om ervan te genieten. Het doel moet zijn om naast je levensduur ook je gezondheid te vergroten. De vraag is, hoe vergroten we onze levensduur?

Een eenvoudige manier is je bloedglucosespiegel niet meer te laten pieken. Telkens als we een suiker- of koolhydraatrijk voedingsmiddel eten, stijgt onze bloedsuikerspiegel en maakt ons lichaam overuren om weer in balans te komen. Deze voortdurende overbelasting van ons spijsverteringssysteem is een primaire oorzaak van veroudering en ziekte.

MetaPWR Assist is ontworpen om de grote suikerpieken in onze dag af te vlakken. Neem een of twee MetaPWR Assist capsules voor de grootste maaltijd van de dag en kijk hoe anders je je daarna voelt. Als je je bloedglucosewaarden in real time volgt, kun je de resultaten met eigen ogen zien.

MetaPWR Testimonials

Veel gestelde vragen:

Het MetaPWR Systeem is meer dan een mengsel van etherische oliën, meer dan een collageensupplement, meer dan één enkel voordeel van één van de producten. Het heet het MetaPWR Systeem omdat het bedoeld is om als systeem te worden gebruikt. De producten zijn gemaakt en ontworpen om in combinatie met elkaar gebruikt te worden. Je zult betere resultaten zien en meer succes hebben als je alle MetaPWR producten samen gebruikt en niet slechts één ervan. Ze doen niet allemaal hetzelfde – elk biedt specifieke en unieke voordelen – maar ze vergroten ook de effectiviteit van elkaar. Dus, bijvoorbeeld, het gebruik van MetaPWR Advantage heeft zijn eigen voordelen en specialiteit op zichzelf, maar het verbetert ook de effectiviteit en het succes van MetaPWR blend en MetaPWR Assist.

En omgekeerd geldt hetzelfde. MetaPWR blend en MetaPWR Assist hebben hun eigen voordelen, ze maximaliseren ook de resultaten die je haalt uit het gebruik van MetaPWR Advantage. Het MetaPWR Systeem is echt een geval waarin het geheel groter is dan de som der delen.

De functie van Levenslange Vitaliteit en MetaPWR zijn heel verschillend. Ze richten zich elk op unieke behoeften. We weten dat zelfs de beste diëten een tekort hebben aan vitale micronutriënten. Het dōTERRA Lifelong Vitality Pack® (LLV) is gemaakt om de tekorten aan te vullen. Optimaliseer je stofwisseling door middel van macronutriënten, beteugel het hunkeren naar voedsel, raak overtollig gewicht kwijt, met MetaPWR. MetaPWR levert niet alle mineralen en vitaminen die je lichaam nodig heeft om de functie te ondersteunen.

Voeding en metabolisme hebben een synergetisch effect op je gezondheid en algemeen welzijn. Terwijl voeding het proces is waarbij je voedingsstoffen uit je omgeving haalt, is metabolisme het chemische proces dat je lichaam gebruikt om het voedsel dat je eet om te zetten in brandstof. Studies hebben aangetoond dat een aanhoudende verstoring van het voedingsstoffenmetabolisme of de energiehomeostase – veroorzaakt door een tekort of teveel aan voedingsstoffen – cellulaire stress veroorzaakt, wat leidt tot een ontregeling van het metabolisme. Als je een vitaminetekort hebt, zal je stofwisseling het moeilijk krijgen. Voeding en stofwisselingsondersteuning gaan hand in hand. Ze vormen de perfecte combinatie van gezondheid en vitaliteit.

De metabole gezondheid van kinderen staat grotendeels onder invloed van de ouders. Concentratie op de andere 4 pijlers van metabolische gezondheid (gezond eten, dagelijkse beweging, stressmanagement en gezonde relaties in de jongere levensjaren van onze kinderen zal veel voordeel opleveren. Als tieners buitenshuis slechtere diëten beginnen te krijgen kan het voor hen gunstig zijn om deze supplementen te gebruiken.

Als regel geldt dat aanstaande moeders en moeders die borstvoeding geven altijd met hun zorgverlener moeten overleggen over alles wat ze tijdens hun zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding willen innemen. MetaPWR is daarop geen uitzondering. Praat met je arts over je persoonlijke situatie, maar wij kennen geen ingrediënten in MetaPWR-producten die het gebruik tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding onveilig maken.

Iedereen kan baat hebben bij een betere glucosecontrole. Dit product helpt daarbij op 2 manieren: het vermindert de opname van koolhydraten in de bloedbaan, en het verhoogt de cellulaire gevoeligheid voor insuline, of die nu door je eigen alvleesklier wordt geproduceerd of via injectie wordt toegediend zoals bij type 1 DM. Elke diabeticus moet het advies van zijn arts volgen bij het gebruik van producten als deze.

NMN staat voor nicotinamide mononucleotide, een molecuul dat van nature voorkomt in alle levensvormen. Op moleculair niveau is het een ribo-nucleotide, een structurele basiseenheid van het nucleïnezuur RNA. Structureel bestaat het molecuul uit een nicotinamidegroep, een ribose en een fosfaatgroep (figuur 1). NMN is de directe voorloper van het essentiële molecuul nicotinamide adenine dinucleotide (NAD+) en wordt beschouwd als een sleutelcomponent om de NAD+ niveaus in cellen te verhogen.

NAD+ is een essentieel co-enzym dat nodig is voor het leven en voor cellulaire functies. Enzymen zijn katalysatoren die biochemische reacties mogelijk maken. Co-enzymen zijn ‘hulp'-moleculen die enzymen nodig hebben om te kunnen functioneren. NAD+ is naast water het meest overvloedige molecuul in het lichaam, en zonder dat zou een organisme sterven. NAD+ wordt gebruikt door veel eiwitten in het hele lichaam, zoals de sirtuïnes, die beschadigd DNA repareren. Het is ook belangrijk voor mitochondriën, die de krachtcentrales van de cel zijn en de chemische energie genereren die ons lichaam gebruikt.

NADH zorgt voor de overdracht van de extra elektronen naar het binnenste membraan van de mitochondriën en wordt beschouwd als het geactiveerde dragermolecuul. NADH zet zich in een omgekeerde reactie weer om in NAD+ en het proces van elektronenoverdracht vindt plaats met de beweging van protonen als H+ ionen.

De meeste collageenproducten bevatten slechts één of twee soorten collageenpeptiden, meestal de collageentypes die het meest relevant zijn voor de schoonheid van de huid, elasticiteit en rimpels. MetaPWR Advantage bevat ook die soorten collageen, maar een concurrentievoordeel waar we bijzonder enthousiast over zijn, is dat het niet slechts één of twee soorten collageen bevat. Het bevat negen unieke collageenpeptidetypes. We benadrukken de rol van collageen voor het hele lichaam.

Behalve in poedervorm is ons collageen ook gehydrolyseerd, wat betekent dat het in specifieke tri-peptidefragmenten wordt gesneden, waardoor de biologische beschikbaarheid ervan drastisch toeneemt. Er is zelfs aangetoond dat het 12 keer beter opneembaar is.

Er zitten meer fantastische ingrediënten in MetaPWR Advantage, ons collageen is slechts een stukje.

MetaPWR Advantage wordt geleverd in gehydrolyseerd poeder voor eenmalig gebruik. Het wordt door jou geactiveerd als je het voor consumptie met water mengt, voor een actiever en biologisch beschikbaar afgiftesysteem – op het moment van consumptie.

De meeste voorverpakte vloeibare collagenen gebruiken een proces om hun op water gebaseerde afgiftesysteem te steriliseren. Dit elimineert niet alleen de schadelijke bacteriën – het elimineert ook de heilzame actieve ingrediënten, zoals vitaminen, flavonoïden en polyfenolen. Ondanks dit proces zijn ze eigenlijk MINDER houdbaar! Het betekent ook dat ze zwaar water over de hele wereld vervoeren, waardoor de koolstofuitstoot toeneemt.

 

Ja. Het is glutenvrij, zuivelvrij, maïsvrij en keto vriendelijk. De producten zijn ook vrij van maltodextrine, carrageen, glyfosaat, kunstmatige zoetstoffen en toegevoegde suikers.

Collageen wordt door dieren gesynthetiseerd en is uitsluitend bij hen verkrijgbaar. Soms zie je producten die op de markt worden gebracht als veganistisch collageen, maar als je goed naar het product kijkt, zie je dat het meestal een verzameling veganistische aminozuren is, en niet de eigenlijke collageentripeptiden. Er zijn veganistische producten en verbindingen die de synthese van collageen ondersteunen, in feite zijn de capsules van Yarrow Pom Cellular Beauty veganistisch en vervullen deze rol. Deze capsules zijn op dit moment nog niet in Europa verkrijgbaar maar neem gerust contact met ons op, als je ze via Amerika zou willen bestellen.

Glutathion niveaus dalen vaak wanneer NAD+ niveaus in het lichaam dalen als gevolg van diabetes. NMN helpt zowel NAD+ als Glutathion in het lichaam te verhogen. Glutathion is niet nodig voor de opname van NMN. Citrusoliën hebben een hoog gehalte aan limoneen. Limoneen stimuleert de lichaamsproductie van glutathion. In de MetaPWR Metabolic Blend hebben we zowel Lemon als Grapefruit etherische oliën. Glutathion heeft vele voordelen voor het lichaam, waaronder het bevorderen van de homeostase in het lichaam. De fysiochemische eigenschappen van Glutathion hebben de klinische ontwikkeling van orale toedieningsvormen sterk beperkt, vanwege de beperkte membraanpermeabiliteit en de vatbaarheid voor enzymatische afbraak, vooral in het jejunum. Studies hebben aangetoond dat Glutathion in het jejunum wordt geoxideerd, waardoor de antioxidantwerking verloren gaat. Door de chemische eigenschappen van Glutathion is het in feite beperkt doordringbaar in de darm en is het gevoelig voor afbraak door enzymen, waardoor een molecuul ontstaat dat grotendeels onwerkzaam is in zijn rol binnen het systeem. Sommige bedrijven claimen een nano-glutathion, maar het molecuul is even groot, of het nu nano is of niet. Wat een oraal slikproduct betreft: we absorberen geen kleinere moleculen via het mondslijmvlies dan via de maag, het vermijdt alleen het first pass metabolisme. Dat betekent dat het niet door de lever wordt afgebroken tot inactieve bestanddelen. Er is geen echt voordeel verbonden aan pogingen om glutathion op te nemen via de mond in plaats van via het spijsverteringskanaal.