doTERRA Alpha CRS®+

Terug naar producten
doTERRA Family Essentials Kit Oorspronkelijke prijs was: € 233,00.Huidige prijs is: € 174,75.

 104,67

  Cellen zijn de bouwstenen van al het leven. Gezonde weefsels, organen en uiteindelijk organismen zijn afhankelijk van de productie van cellen en de gespecialiseerde functie, energieproductie en tijdige celdood wanneer cellen niet op hun optimale niveau functioneren. Alpha CRS®+ stimuleert een gezonde celfunctie en ondersteunt hierdoor een goedwerkend immuunsysteem. De Alpha CRS®+ veggiecaps maken deel uit van het Lifelong Vitality Pack®.

  Categorie:

  Alpha CRS®+ is een gepatenteerde formule die krachtige niveaus van natuurlijke plantaardige extracten combineert met als doel een gezonde celfunctie te ondersteunen. Naarmate we ouder worden, kan de cellulaire functie verslechten en beginnen we geleidelijk verminderde energie en prestaties te vervaren. Hierbij zijn antioxidanten een van de meest belangrijke voedingscomponenten voor een goede gezondheid. Antioxidanten beschermen de cellen in ons lichaam en helpen ons lichaam omgaan met oxidatieve stress. Ook houden ze het hart, het cardiovasculaire systeem, de hersenen en het zenuwstelsel in hun optimale functie.

  Hoewel deze krachtige oxidanten in veel natuurlijke voedingsmiddelen te vinden zijn, is het vaak moeilijk om dagelijks voldoende binnen te krijgen. Alpha CRS®+ biedt de meest uitgebreide bescherming en ondersteuning voor cellulaire vitaliteit in één gemakkelijk te gebruiken voedingssupplement. Omdat Alpha CRS®+ een gepatenteerde combinatie van natuurlijke plantaardige extracten biedt, is dit voedingssupplement uniek. Ook biedt Alpha CRS®+ een krachtige ondersteuning bij problemen met de spijsvertering. De Alpha CRS®+ veggiecaps zijn speciaal geformuleerd om dagelijks te worden gebruikt in combinatie met xEO Mega® en Microplex VMz® als een uitgebreid voedingssupplementbasis voor een langdurige vitaliteit en welzijn.

  Meer lezen? Klik hier.

  Primaire voordelen

  • Ondersteunt een gezonde celfunctie
  • Geeft een gezonde respons op oxidatieve stress in cellen
  • Ondersteunt cellulaire energie en een gezonde cellulaire immuunfunctie
  • Ondersteunt mentale helderheid en hersenfunctie
  • Bevat een eigen anti-oxiderende cellulaire levensduurmengeling exclusief voor doTERRA geproduceerd
  • Gemaakt met natriumlaurylsulfaatvrije plantaardige capsules; bevat geen melk, tarwe of dierlijke producten
  • Bevat een botanische extractmix van een tummagnetom om maagklachten te voorkomen

  Gebruiksaanwijzing

  Neem 4 capsules per dag met water in tijdens het eten. Alpha CRS®+ is geformuleerd om dagelijks te worden gebruikt met xEO Mega® en Microplex VMz®. Alle drie de producten zijn te vinden in één handig pakket; Lifelong Vitality Pack. Bespaar door ze in het pakket te kopen.

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg