doTERRA Passion Touch roller (10ml)

 48,00

  Passion Touch is een handige roller waarin de Passion Inspiring Blend is gecombineerd met gefractioneerde kokosolie. Deze samenstelling maakt het gebruik en het toepassen van deze olie makkelijker en het stimuleert opwinding, passie, vreugde en gaat negatieve gevoelens van verveling en desinteresse tegen.

  Op voorraad

  Zelfs een teveel aan goede dingen wordt na een tijdje voorspelbaar en saai en maakt dat je de passie voor het leven verliest. De Passion Inspiring Blend, een samenstelling van kruidige, etherische oliën van doTERRA, helpt om het leven weer leuk te vinden. Door het gebruik van deze olie krijg je weer zin in de uitdagingen in het leven; parachute springen, diepzee duiken, of zoiets engs als dansen. De Passion Inspiring Blend komt nu ook in een handige roller om mee te nemen in de tas: Passion Touch.

  doTERRA's Passion Touch daagt uit om nieuwe dingen te proberen en zorgt dat er weer genoten wordt van alle positieve elementen in het leven. De  Passion Touch stimuleert opwinding, passie en vreugde en gaat negatieve gevoelens van verveling en desinteresse tegen. De handige roller maakt het gemakkelijk om de olie dagelijks bij u te dragen. De etherische blend Passion is in deze roller al verdunt met gefractioneerde kokosolie waardoor het gelijk toepasbaar is op de huid.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • De hartstocht begint met het hart. Rol de Passion Touch over het hart om de passie voor het leven weer aan te wakkeren.
  • De olie op de polsen schept creativiteit, helderheid en verwondering.
  • Gebruik de Passion Touch als een persoonlijke geur door aan te brengen op de achterkant van de nek, de polsen en het decolleté.

  Ingrediënten Passion Touch

  Deze samenstelling van etherische oliën in een handige roller bestaat uit:

  • Gefractioneerde kokosolie
  • Cardemom
  • Cinnamon
  • Ginger
  • Clove
  • Sandalwood
  • Jasmine
  • Vanilla
  • Damiana

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg