doTERRA AromaPro Wellness Dag za. 18 maart 2023

doTERRA Together Kit Oorspronkelijke prijs was: € 468,00.Huidige prijs is: € 351,00.
Terug naar producten

Oorspronkelijke prijs was: € 25,00.Huidige prijs is: € 15,00.

  Categorieën: ,

  We willen allemaal graag gezonder zijn, er beter uitzien, en zowel fysiek als mentaal en emotioneel in balans leven.
  We zijn allemaal uniek als het gaat om ons levensdoel, wensen, verlangens, overtuigingen en zelfs ons fysieke lichaamstype. En toch is een goed en gezond leven de gezamenlijke droom van bijna de hele wereld!

  Maar hoeveel aandacht en tijd gun je jezelf elke dag om dit doel te behalen? Heb je de juiste tools en begeleiding om je weg naar welzijn te kunnen ondersteunen?

  Met de Wellness Dag ontvang je een dag helemaal voor jezelf, om je op te laden, te verbinden met anderen, oude gewoontes los te laten en weer thuis te komen bij jezelf, bij wie JE ECHT bent.

  Naast een hart vol inspiratie ga je naar huis met een praktisch plan van aanpak voor de komende 3 maanden, een veranderde mindset op weg naar een intentievol leven.

  Wat je doelen ook zijn, met goede zelfzorg en een praktisch stappenplan kun je de belangrijke dingen in je leven in het vizier houden, terwijl je je eraan herinnert dat je sterk en waardig bent en tot alles in staat!

  Meld je nu aan en neem iemand mee, die je dezelfde ervaring gunt door de link te delen!

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg