Melaleuca doTERRA

Melaleuca van dōTERRA

Bungawalbin Creek in Australiu00eb is omringd door Australische tea tree bomen en is voor de Aboriginals een heilige plek. Omdat de blaadjes van de bomen in de kreek vallen, zijn er wateren die de inboorlingen nog steeds als magische, helende wateren zien.u00a0 Bij de Aboriginals in Australiu00eb wordt al eeuwenlang de blaadjes van de Tea Tree boom gebruikt. Zij gebruiken geperste blaadjes direct op de huid voor een verkoelende werking, maar ook het inhaleren van de geur van de olie is een dagelijkse toepassing voor de Aboriginals. du014dTERRA brengt ons de olie Melaleuca (Tea Tree) die ook ingenomen kan worden.

u00a0

Tea tree olie staat bekend om zijn reinigende en verjongende effect op de huid. Een gezond immuunsysteem ondersteund en beschermend werkt tegen seizoensgebonden klachten. De olie van du014dTERRA is puur natuurlijk. Gebruik nooit een etherische olie in die niet 100% natuurlijk is. De oliu00ebn van andere merken bevatten vaak chemicaliu00ebn die de olie giftig maken.

Het toepassen van Tea tree

Tea tree kent vele toepassingsmogelijkheden. De olie kan in de diffuser gebruikt worden, maar ook op de huid worden gesmeerd. De olie heeft een verkoelend en versterkend effect. Door de olie in een verstuiver te doen, zuivert en verfrist Melaleuca de lucht. Bij een gevoelige huid kan Melaleuca opgesmeerd worden. Het is een natuurlijk middel dat ook vliegen en insecten op afstand houdt.

Grenzen & Respect

Melaleuca heeft niet alleen een krachtige werking op ons fysieke lichaam, ook onze emoties kunnen ondersteund worden met de olie. De olie ruimt negatieve energetische bagage op en ondersteunt je om afscheid te nemen van negatieve relaties. Deze negatieve relaties kunnen relaties met mensen of micro-organismen zijn. Melaleuca helpt om de negatieve band te breken zo dat nieuwe, gezonde verbindingen gelegd kunnen worden. De olie helpt ook bij het bewaren van de eigen grenzen, ondersteund zelfverzekerdheid en respect.

Melaleuca zelf toepassen

  1. Luchtverfrisser:u00a0Verstuif met een diffuser voor reiniging van de lucht.
  2. Grenzen bewaren: Verdun de olie en smeer het onder de voeten, op de buik en eventueel in de nek.
  3. Ademhaling:u00a03 druppels Frankincense, 2 druppels White Fir, 3 druppels Melaleuca en 30 milliliter gefractioneerde kokosolie. Smeer deze mix op de borstkas ter ondersteuning van een gezonde ademhaling.
  4. ‘Ik-mag-nee-zeggen’ blend: 1 druppel Melaleuca en 1 druppel Bergamot op een diffuserketting.
  5. Immuunsysteem:u00a0Gebruik 1-2 druppels om een gezond immuunsysteem te ondersteunen. Smeer het dagelijks onder de voeten.
  6. Gevoelige huid:u00a0Smeer 1-2 druppels op de gevoelige huid.
  7. Bescherming:u00a0Doe een aantal druppels in een spuitfles met water en gebruik op oppervlakten. Je kunt dit ter reiniging van handen gebruiken.
  8. Mond & Tandvlees:u00a01-2 druppels On Guard, 1-2 druppels Melaleuca in water. Laat het water door je mond gaan en spoel je mond.
  9. Voeten:u00a05 druppels Melaleuca, 4 druppels Eucalyptus, 2 druppels Myrrh en 1 druppel Peppermint. Mix met basisolie en gebruik ter verzorging van je voeten.
  10. Schone en sterke nagels:u00a0Maak met een paar druppels de nagels schoon.
Winkelwagen
Scroll naar top