Sun Protecting Hair Spray

Wanneer u tijd in de zon doorbrengt, is uw huid niet het enige waarover u zich zorgen moet maken. Te veel blootstelling aan de zon kan schade aan uw haar veroorzaken en leiden tot droge, broze lokken. Het goede nieuws is dat je zonnebrandcrème kunt gebruiken om je haar te beschermen, net als de rest van je lichaam. Schoonheidsproducten met SPF (Sun Protectant Factor) helpen om schadelijke UVB- en UVA-stralen te blokkeren.

Als je geen haar product hebt, dat zonnebrandcrème bevat, is het gemakkelijk om je eigen product te maken. Deze eenvoudige DIY verdunt de zonnecrème zodat je het gemakkelijk kunt aanbrengen en bevat Rosemary olie, bekend om zijn vernieuwende eigenschappen om vol en gezond uitziend haar te helpen bevorderen. Probeer dit recept de volgende keer dat je op weg bent naar het zwembad of het strand eens te mixen voor extra bescherming.

Ingrediënten

  • Water
  • SPF 25 zonnebrandcrème
  • 3-4 druppels Rosemary olie

Instructies

  1. Roer twee theelepels SPF 25 zonnebrandcrème in een kopje water om te verdunnen.
  2. Voeg 3-4 druppels Rosemary olie toe en roer.
  3. Giet het mengsel in een spray fles en spritz op het haar voordat je naar buiten gaat in de zon of in het zwembad om je kleur en glans te beschermen.
  4. Omdat de olie en het water zich zullen scheiden, moet u goed schudden voor elk gebruik.
Winkelwagen