Deep Blue doTERRA

Deep Blue van dōTERRA

Ben jij een sporter? Heb je last van spanningen door een druk leven? Dan is deze blend de olie die jij in huis moet hebben. Deep Blue van dōTERRA is een samenstelling van verschillende oliën die in deze combinatie een verzachtende blend creëren. Perfect voor een massage na een lange dag of een intense workout. Deep Blue werkt verkoelend, geeft kracht en kan ondersteunend werken voor gezonde spieren en gewrichten.

De werking van Deep Blue

In een recente studie, onderzocht dōTERRA het effect van Deep Blue op de menselijke huidcellen. Door bepaalde factoren toe te voegen aan gekweekte huidcellen, veroorzaakten de onderzoekers een cellulaire reactie om een ontstekingsreactie in een levend persoon te imiteren. Sommige van de ontstoken huid cellen werden blootgesteld aan de olie en andere werden met rust gelaten.

Na blootstelling aan de olie werden de cellen verzameld en open gemaakt. De resultaten wijzen erop dat de signaleringsroutes gerelateerd aan ontsteking, immuunomodulatie en wondgenezing worden beïnvloed in de cellen die waren blootgesteld aan Deep Blue. Dit helpt verklaren waarom deze blend rustgevend is na zware inspanning.

Emotionele ondersteuning

Deze olie kan ook ter ondersteuning gebruikt worden bij personen die de onderliggende emoties van de fysieke ongemakken uit de weg gaan. Deep Blue geeft je kracht om “emotionele wonden” te helen, waardoor ruimte ontstaat voor transformatie en heling. Deze verzachtende samenstelling kan de geest ondersteunen om ondanks de emotionele of fysieke uitdagingen rustig te blijven. Hierdoor blijf je een heldere geest houden bij het onder ogen komen van gevaar of ongemakken.

In de basis helpt Deep Blue je dingen en situaties te accepteren en tolereren. Ongemak is niet altijd wreed of slecht, maar een leermeester. In plaats van weerstand te bieden tegen de situatie, is het belangrijk om de lessen te omarmen die het leven je probeert te leren. Door de oorzaak ruimte te bieden en te begrijpen, moedigt deze blend aan de levenslessen aan te gaan.

Deep Blue zelf toepassen

 1. Spieren, rug en gewrichten: Gebruik 1-2 druppels olie om de pijnlijke plek te masseren.
 2. Bloedcirculatie: Gebruik 1-2 druppels Deep Blue en 1-2 druppels AromaTouch om de bloedcirculatie in de benen te bevorderen.
 3. Gewrichten: Gebruik 1-2 druppels om de plek van toepassing te masseren. Breng aan op schouders, knieën, ellebogen en andere plekken voor een verzachtende werking. Gebruik ook de Deep Blue Polyphenol Complex dagelijks. Lees hier meer.
 4. Spieren: Gebruik 1-2 druppels Deep Blue & PastTense voor extra ondersteuning voor en na het sporten.
 5. Groeiende kinderen: Als kinderen opgroeien en last krijgen van groeipijn, gebruik de Deep Blue Rub om de zere plekken te masseren.
 6. Loslaten: Het inhaleren van 1 druppel Deep Blue, Eucalyptus en Cypress helpt bij het loslaten van “emotionele pijn”.
 7. Kracht: Mix 1 druppel van deze blend en Breathe olie, en inhaleer voor inspanning.

Andere producten

Van deze blend zijn verschillende producten gemaakt ter ondersteuning van een inspannend leven.

 • Rub 4oz & 1 liter pomp: Deze crème wordt hetzelfde gebruikt als de olie. Een klein beetje helpt al enorm veel.
 • Polyphenol Complex®: Dit is een kruidige samenstelling die van binnenuit het lichaam inwerkt op het systeem. Volg de instructies op de verpakking. Het kan dagelijks ingenomen worden.
 • 10 ml Roller: Deze roller maakt het toepassen van de olie makkelijker, omdat het direct op de plek aan te brengen is.
 • Touch Soothing Blend: Ook dit is een roller. In deze roller is de olie verdund waardoor het langer op de oppervlakte blijft en langer zijn kracht kan afgeven.

https://www.youtube.com/watch?v=aOhkMZxpE2k

Winkelwagen