On Guard softgels van dōTERRA heeft een eigen etherische olie-mix en geeft een natuurlijk en effectieve ondersteuning voor een gezond immunsysteem wanneer het inwendig wordt gebruikt.

Het steunt je immuunsysteem dat je lichaam nodig heeft als de winter er aan komt of de elementen je weerstand verzwakken. Een gepatenteerde samenstelling van dōTERRA’s On Guard, Zwarte Peper, Oregano en Melissa etherische oliën, in te nemen op het moment dat je voelt dat je immuunsysteem kwetsbaar is. De On Guard etherische olie kan ook op oppervlakken in het huis gebruikt worden als niet-giftige reiniger.

In een diffuser helpt doTERRA On Guard de lucht te zuiveren, en kan energiek en verhelderend zijn. Werkt uitstekend bij verminderde weerstand.

Voordelen

 • Ondersteunt gezonde immuun- en ademhalingsfunctie
 • Beschermt tegen gevaren voor het milieu bedreigingen
 • Ondersteunt de natuurlijke bescherming van het antioxidant van het lichaam
 • Bevorder een gezonde bloedsomloop
 • Energiek en verhelderende aroma

Gebruiksaanwijzingen

Diffusie: Gebruik drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze.
Intern gebruik: Verdun een druppel in 4 vl. oz. van vloeistof.
Actueel gebruik: Dien één tot twee druppels toe op het gewenste gebied. Verdun met dōTERRA gefractioneerde Kokosolie om eventuele huidgevoeligheid te minimaliseren.

Ingrediënten

Wilde Sinaasappelschil, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rosemarijn Etherische Oliën.

Aromatische Omschrijving

Warme, Pittige, Kamfer, Houtachtig

waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundig of onder de zorg van een arts, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of Uv-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van een product.

 

 • De productinformatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Disclaimer onze disclaimer!

doTERRA On Guard softgels

  32,67

  De gepatenteerde samenstelling van doTERRA’s On Guard Softgels bevat Zwarte Peper, Oregano en Melissa etherische oliën. De formule voor wanneer de R weer in de maand zit! Ondersteund een gezond immuunsysteem.

  Beschikbaarheid: Op voorraad

  Scroll naar top

  WHAT’RE YOU

  WAITING FOR?

  10% OFF
  Enter your email to unlock this deal