doTERRA Deep Blue Polyphenol Complex (60st)

 78,33

  In deze capsules zitten polyfenolen. Polyfenolen zijn natuurlijke, krachtige, wateroplosbare anti-oxidanten die ook gevonden worden in groene thee, rode wijn, druivensap en granaatappelsap.

  Deze capsules bieden een unieke mix van Indische wierook (Boswellia Serrata) met kurkuma en gember.

  Indische wierook staat al langer bekend om zijn rustgevende eigenschappen en het gebruik ervan in de traditionele Ayurvedische praktijken in India. Bij het innemen van Deep Blue Polyphenol Complex wordt een gezonde mobiliteit bevordert en kan er een geheel ontspannen lichaam worden ervaren.

  In deze capsules zitten polyfenolen. Polyfenolen zijn natuurlijke, krachtige, wateroplosbare anti-oxidanten die ook gevonden worden in groene thee, rode wijn, druivensap en granaatappelsap. Deze gezonde dranken staan al eeuwen centraal in gezonde diëten en zijn ook vandaag de dag het onderwerp van een gezonde levenswijze.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassing*

  Neem 2 capsules met water in tijdens de maaltijd; 1 capsule in de ochtend en 1 in de avond.
  Deep Blue Polyphenol Complex kan gebruikt worden in combinatie met Deep Blue Rub, Deep Blue olie of Deep Blue touch.

  Ingrediënten Deep Blue Polyphenol Complex

  • Frankincense olie
  • Turmeric olie
  • Ginger olie
  • Groene thee extract
  • Pomegranate olie
  • Druivenextract
  • ZenGest olie (Ginger, Peppermint, Caraway)

  Waarschuwingen

  Buiten bereik van kinderen houden.
  Niet gebruiken in combinatie met andere maagzuur middelen.
  Als u onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan eerst uw arts.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg