dōTERRA SPA Rose Hand Lotion is een lichte, aantrekkelijke lotion met een essentiële olie van CPTG® Rose. Deze unieke hand cremè bevordert een gladde, mooie en zachte huid. Deze zijdezachte formule bevat natuurlijke moisturizers en bevochtigers die de handen zacht, soepel en gezond maken door de voedende bestanddelen. Rose staat bekend om zijn huidvriendelijke eigenschappen, de essentiële olie bevat een lotion met het authentieke en opheffende aroma van rozenblaadjes.

Draag bij aan het doel van dōTERRA Healing Hands Foundation door de heerlijke geurende Rose-lotion aan te schaffen.

De lotion bevat essentiële oliën van de Bulgaarse roos, die niet alleen de huid verzacht en een heerlijke geur afgeeft, maar ook ten goede komt van iemand in nood. De volledige aankoopprijs van elke doTERRA SPA Rose Hand Lotion wordt gedoneerd aan de dōTERRA Healing Hands Foundation ™ om wereldwijd mensen in nood bij te staan. Uw hart en uw huid worden zachter. dōTERRA SPA Rose is één van de meeste favoriete bestelde artikel uit het assortiment.

dōTERRA Healing Hands Foundation ™

De dōTERRA Healing Hands Foundation ™ is een geregistreerde 501(c)(3) non-profit organisatie die zich richt op het verbeteren van levens door samen te werken met organisaties die aan miljoenen mensen wereldwijd hoop bieden. Healing Hands streeft er naar om de wereld genezing en hoop te brengen, voor levens zonder ziekte en armoede en om een uiteindelijke verarmde culturen te leren hoe ze zelfstandig kunnen worden. dōTERRA International, LCC, zorgt voor alle overhead- en beheerskosten voor de dōTERRA Healing Hands Foundation, en zorgt ervoor dat 100 procent van alle donaties rechtstreeks terecht komt wie steun ontvangt.

*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Disclaimer onze disclaimer!

dōTERRA Spa - Rose Hand Lotion

  18,15

  dōTERRA SPA Rose Hand Lotion is een lichte, aantrekkelijke lotion met een essentiële olie van CPTG® Rose, die een gladde, mooie huid bevordert.

  Scroll naar top

  WHAT’RE YOU

  WAITING FOR?

  10% OFF
  Enter your email to unlock this deal