Usage Tips:

  • After overindulging at dinner, take a couple drops in a veggie capsule, water, or under the tongue for digestive support.
  • Put a drop in water or tea to help fight sweet tooth cravings.
  • Consider adding a toothpick’s amount to your cooking for its strong, savory anise flavor, while simultaneously taking advantage of the various internal wellness benefits.
  • Take internally to help ease occasional bloating, stomach upset, or feelings of sluggishness.

Al eeuwenlang wordt venkel gebruikt en gegeten vanwege zijn vele gezondheidsvoordelen. Fennel etherische olie werd historisch gezien ingezet vanwege zijn vermeende anti-oxidante eigenschappen en het werd en wordt beschouwd als een tonic. De olie heeft diepgaande eigenschappen en wordt beschouwd als een opwekkende olie.

De geschiedenis van het gebruik van Fennel gaat terug tot de oudheid toen Romeinse krijgers zouden hebben gezegd dat ze venkel hadden gebruikt om sterk en klaar voor de strijd te zijn. Venkel staat bekend om zijn uitgesproken zoethout aroma en smaak, maar het vermogen om een gezonde spijsvertering te bevorderen is even opmerkelijk.

De olie kan de gezondheid van de longen en de luchtwegen ondersteunen en kan worden toegevoegd aan water of thee om zoete vreetbuien te bestrijden. De Fennel olie verliest zijn therapeutische werking in kokend water. Verdun de olie met gefractioneerde kokosolie om eventuele huidirritaties te voorkomen.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

  • De olie kan, als hij ingenomen wordt, een gezonde ademhalingsfunctie ondersteunen.
  • Doe een druppel Fennel in water of thee om het verlangen naar zoetigheid te bestrijden.
  • Neem 1-2 druppels in een veggicap in om de spijsvertering te bevorderen.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten bereik van kinderen houden.
Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

Fennel etherische olie (15ml)

20,67

Met verschillende gezondheidsvoordelen die teruggaan tot het oude Rome, kan de etherische olie Fennel van doTERRA nog steeds gebruikt worden. De Fennel olie kan een gezonde spijsvertering en ademhalingsfunctie bevorderen, terwijl een uniek zoethoutaroma en -smaak wordt uitgezonden.

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad

Video

Scroll naar top