doTERRA Jasmine (Jasmijn) Touch roller (10ml)

 74,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Jasmine Touch kan niet alleen de huid herstellen van imperfecties, maar het warme aroma heeft ook een opbeurend effect.

Op voorraad

Vernoemd naar het Perzische woord voor geschenk van God, hebben jasmijnbloemen een grote, culturele betekenis. De witte bloemen sieren wereldwijd bruiden, tempels en religieuze rituelen en symboliseren geluk, hoop, liefde en zuiverheid. De bloemen bevatten zeer weinig olie, waardoor het kostbaar en duur is. Geurfabrikanten waarderen jasmijn zeer in hun producten vanwege de zoete, bedwelmende geur. De Jasmine Touch maakt het gebruik en de toepassing van de olie gemakkelijk omdat het in een handige roller komt. Jasmine wordt gezien als de koning der bloemen. De Jasmine Touch is daarom ideaal om te gebruiken als persoonlijke geur, zonder toevoeging van andere geuren of chemicaliën. In de roller is de olie gecombineerd met “FCO”, waardoor Jasmine Touch direct op de huid toe te passen is. Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen Jasmijn olie *

 • Wrijf de olie op de palmen van de handen en inhaleer diep. Zo kunnen de zorgen die je voelt als wolken voor de zon verdwijnen.
 • Jasmine Touch twee keer per dag in het gezicht gebruiken, kan zorgen voor een rustige en gekalmeerde huid.
 • Roll de olie op de slapen voor een work-out om positief te blijven.

Samenstelling Jasmine Touch roller

Deze olieroller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

Waarschuwingen

Mogelijke kans op huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen in de oren en gevoelige gebieden.

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg