Usage Tips:

  • Diffuse for a relaxing and calming effect on emotions.
  • Take internally to help calm the nervous system and promote restful sleep.
  • Rub a drop of Petitgrain together with Lavender or Bergamot and fractionated coconut oil to the bottoms of your feet to promote feelings of relaxation.
  • Take one or two drops in water or juice to support cardiovascular, immune, nervous, and digestive systems.*

De etherische olie Petitgrain is afgeleid van de bittere sinaasappelboom, die een lange gebruiksgeschiedenis in traditionele gezondheidspraktijken heeft. Historisch gezien werd Petitgrain gebruikt voor schoonmaakdoeleinden en werd het intern gebruikt om een gezond immuunsysteem en een gezonde zenuwstelselfunctie te ondersteunen.

Petitgrain wordt veel gebruikt in de parfumindustrie, waardoor body-sprays, geuren, lotions en colognes een frisse, kruidachtige noot krijgen die populair is bij zowel vrouwen als mannen.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

  • Petitgrain is goed te combineren met andere citrusoliën, Cassia, Cinnamon, Eucalyptus, Geranium en Lemongrass voor een kalmerend en ontspannend aroma.
  • Neem Patchouli in om gevoelens van spanning te verminderen en een rustige nachtrust te bevorderen.
  • Voordat u naar bed gaat, kunnen een aantal druppels Petitgrain met Lavender of Bergamot op uw kussen u helpen met ontspannen slapen.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten bereik van kinderen houden.
Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

Petitgrain etherische olie (15ml)

34,33

Petitgrain biedt rustgevende en ontspannende voordelen om gevoelens van spanning en stress te verlichten. Ook kan de olie een gezond immuunsysteem en zenuwstelselfunctie ondersteunen.

Video

Scroll naar top