doTERRA Manuka Etherische Olie (5ml)

 61,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Mānuka wordt al eeuwenlang gebruikt in Nieuw-Zeeland. DoTERRA's Nieuw-Zeelandse Manuka Essential Oil is een zuivere stoomdestillatie van de krachtige aromatische verbindingen die in de bloemen, bladeren en stelen van de Mānuka-boom worden aangetroffen. Mānuka etherische olie heeft een rijke, kruidige, kruidige geur die het gevoel van ontspanning kan bevorderen. Gebruik de essentiële olie van Mānuka om de energieën te aarden en te centreren ter voorbereiding op een diepe meditatie. Mānuka etherische olie kan ook worden verspreid voor een verfrissende geur. Uitwendig toegepast, bevordert Mānuka het uiterlijk van een gladde, gezond uitziende huid.

Gebruik
Verspreid je tijdens de meditatie om jezelf te centreren.
Combineer met water in een spuitflesje voor een verfrissend aroma in kamers en kasten of op oppervlakken.
Doseer twee tot drie druppels op een terracotta bord en adem diep in voor het slapen gaan.
Voeg één tot twee druppels toe aan uw favoriete reinigingsmiddel of toner om het uiterlijk van een gladde, heldere teint te behouden.

Gebruiksaanwijzing
Verspreiding: Gebruik drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze.
Actueel gebruik: Breng één tot twee druppels aan op het gewenste gebied. Verdunnen met een draagolie om de gevoeligheid van de huid te minimaliseren. Zie aanvullende voorzorgsmaatregelen hieronder.
Waarschuwingen
Buiten het bereik van kinderen houden. Mogelijke huidgevoeligheid. Vermijd contact met de ogen, de binnenoren en de gevoelige zones. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan uw arts.

 

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg