doTERRA Cedarwood (Cederhout) Etherische Olie (15ml)

 26,00

  Met eigenschappen die de geest en het lichaam helpen kalmeren, bevordert de warme, houtachtige geur van de etherische olie Cedarwood een ontspannende omgeving bij aromatisch gebruik.

  Op voorraad

  Cedarwood bevordert met zijn warme, houtachtige geur een kalme geest en een kalm lichaam. Deze etherische olie heeft de eigenschappen om een ontspannende omgeving te creëren wanneer de olie in een diffuser aromatisch gebruikt wordt. De olie wordt bij veel massages gebruikt vanwege de kalmerende en ontspannende werking op het lichaam.Cedarwood olie omvat een veelheid aan oplossingen voor onze gezondheid. De olie werd in de Bijbelse tijd al veel gebruikt om gezondheidsproblemen op te lossen. Cederhout komt uit een koud klimaat, floreert op grote hoogtes en wordt tot wel 33 meter hoog. Ondanks zijn grootte en kracht, heeft Cedarwood een aardende geur, die een gevoel van welzijn en vitaliteit geeft.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Breng de olie plaatselijk aan om een zuivere en gezonde huid te ondersteunen. Gebruik een paar druppels in bodylotion.
  • Cedarwood kan olie van de huid verwijderen, zonder de huid uit te drogen.
  • Voeg 1-2 druppels toe aan de dagelijkse gezichtsverzorging. Verdun met gefractioneerde kokosolie voor de gevoelige huid.
  • Doe 1 druppel op een katoenen watje en leg in de kast. Dit houdt motten weg.
  • 3-4 druppels Cedarwood in een diffuser bevordert ontspanning en creëert een rustige omgeving.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.