Usage Tips:

  • Add Cardamom to your cooking and baking for delicious twist on taste and a boost to the wellness of the digestive and respiratory systems.
  • Diffuse or breathe in from your hands for a sense of openness and refreshed feelings—this will also promote the feeling of clear airways and easy breathing.
  • Take a drop or two internally after over-indulging at dinner.
  • For a cooling sensation to the skin, apply topically.
  • Diffuse in the mornings or on cold days for a warm aroma that is both spicy and sweet.

In de Chinese en Indiase geneeskunde wordt Cardamom olie al vele duizenden jaren gebruikt bij het ondersteunen en verzachten van longaandoeningen, koorts en spijsverteringsklachten. Inheems in Zuidoost-Azië wordt Cardamom toegevoegd aan traditionele Indiase snoepjes en thee voor zijn koele, mintachtige aroma en smaak.

Zijn duidelijke geur kan een positieve stemming bevorderen en kan daarom dagelijks ingezet worden. De olie heeft ook een diepgaande invloed op het ademhalingsstelsel door zijn hoge cineolgehalte.

De etherische olie Cardamom van doTERRA wordt gehaald uit de cardamom zaadjes die in Guatemala groeien en wordt door middel van stoomdestillatie gewonnen.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

  • Gebruik de olie in een diffuser of op de polsen en inhaleer diep om de stemming positief te beïnvloeden.
  • Voeg Cardamom toe aan brood, smoothies, vleeswaren en salades om de smaak van het voedsel te verbeteren en de spijsvertering te ondersteunen.
  • Heb je last van een slechte adem, neem dan de olie in om de adem een frisse geur te geven.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts.
Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

doTERRA Cardamom etherische olie (5ml)

40,33

Cardamom kent een lange geschiedenis als specerij, is familie van gember en heeft een positieve invloed op de spijsvertering en luchtwegen. Cardamom olie wordt via stoomdestillatie uit de zaden van Cardamom verkregen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Video

Scroll naar top