doTERRA Green Mandarin (Groene Mandarijn) Etherische Olie (5ml)

44,00

Green Mandarin olie is één van de nieuwere oliën binnen doTERRA. Het verfrissende aroma kent vele voordelen, intern en voor de huid en het haar.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Categorieën: , ,

Groene Mandarijn (Green Mandarin) is één van de nieuwere etherische oliën van doTERRA. Met zijn emotioneel opbeurend en zalig geurende aroma, is Green Mandarin een unieke onder de citrusoliën. De olie biedt een breed scala aan toepassingen. Het fruitige aroma heeft een subtiel bloemgeurige ondertoon, waardoor het als een persoonlijk parfum gebruikt kan worden.

De voordelen die deze olie kent voor huid en haar, zijn vergelijkbaar met die van Melaleuca (Tea Tree). Green Mandarin staat verder bekend om zijn kalmerende eigenschappen op het zenuwstelsel en zijn vermogen om een gezonde spijsvertering, immuunsysteem en ademhalingsfunctie te ondersteunen.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen Groene Mandarijn Olie *

  • Doe drie tot vier druppels in de diffuser voor een verfrissend aroma binnen het huis of op de werkplek.
  • Green Mandarin kan ondersteunend werken voor de huid en het haar. Voeg een aantal druppels toe aan shampoo, of een huidcrème.
  • De olie combineert goed met Basil (Basilicum), Spearmint, Sandalwood (Sandelhout), Lavender (Lavendel) of een andere citrusolie.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten bereik van kinderen houden.
Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.
Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.