Usage Tips:

  • Before or after spending time in cold weather, dilute Black Pepper with coconut oil and massage the bottoms of your feet. The strong warming effect is perfect preparation for venturing out and/or a great way to recover your warmth quickly once you are back inside.
  • Take one or two drops internally to help aid any of the following—antioxidant support, digestion, healthy circulation, immune function, and anxious feelings.*
  • Diffuse Black Pepper with Juniper Berry and Wintergreen, or your own choice of oils, to create a powerfully refreshing winter blend.
  • For an extra burst of flavor, add it to your barbecue marinade, a favorite soup recipe, or other dishes.

Black Pepper is het best bekend als een gemeenschappelijk kookkruid dat de smaak van voedingsmiddelen verbetert. De interne en lokale voordelen zijn even opmerkelijk. Deze etherische olie bevat veel monoterpenen en sesquiterpenen. Deze staan bekend om hun antioxiderende werking en het vermogen om milieu- en seizoensgebonden bedreigingen te voorkomen.

Black Pepper olie bevordert een gezonde bloedsomloop. Hij moet wel met voorzichtigheid gebruikt worden wanneer het plaatselijk wordt aangebracht vanwege het sterke verwarmende effect. De verbetering van de bloedcirculatie kan doorwerken in het verminderen van blauwe plekken en het verwarmen van koude handen en voeten.

Ook kan deze olie helpen bij de spijsvertering, waardoor het een ideale olie is om mee te koken en te genieten van zowel de smaak als de interne voordelen. Vroeger werd Black Pepper gebruikt om de luchtwegen te stimuleren, of om de zin in roken te verminderen. Enkel door aan de etherische olie te ruiken, vermindert de drang en onrust van de nicotineverslaving.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

  • Creëer een verwarmende, kalmerende massage door 1 a 2 druppels te combineren met gefractioneerde kokosolie.
  • Verstuif Black Pepper of inhaleer direct om angstige gevoelens te kalmeren.
  • Neem dagelijks 1-2 druppels in veggie caps in als de seizoensgebonden risico’s groot zijn.
  • Voeg Black Pepper toe aan vlees, soepen, hoofdgerechten en salades om de smaak van het voedsel te verbeteren en de spijsvertering te bevorderen.

Hoofdbestanddelen Black Pepper

Deze etherische olie bestaat voornamelijk uit monoterpenen en sesquiterpenen.

Waarschuwingen

Niet direct innemen (alleen in een veggie cap).
Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten bereik van kinderen houden.
Vermijd contact met ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

doTERRA Black Pepper (Zwarte peper) etherische olie (5ml)

23,33

Naast de smaakversterkende werking van Black Pepper, kent deze etherische olie ook veel lichamelijke en geestelijke voordelen. De olie kan rustgevend werken, seizoensgebonden bedreigingen afweren en de spijsvertering bevorderen. Vroeger werd Black Pepper gebruikt om de luchtwegen te stimuleren, of om de zin in roken te verminderen. Enkel door aan de etherische olie te ruiken, vermindert de drang en onrust van de nicotineverslaving.

Video

Scroll naar top