Cilantro etherische olie (15ml)

35,33

De culinaire toepassingen de etherische olie Cilantro zijn eindeloos, maar de olie biedt ook krachtig reinigende en ontgiftende eigenschappen voor het spijsverteringssysteem.

Usage Tips:

  • After over-indulging at dinner, take a few drops in water or a veggie capsule to assist digestion.
  • Diffuse with your choice of citrus oils for a unique and refreshing aroma that also purifies the air.
  • Place a couple drops in a veggie cap to experience cleansing and detoxifying effects, as well as supporting a healthy immune and digestive system.
  • Include Cilantro in salads, dips, and other dishes for its distinct and delicious taste. Find recipes that use Cilantro essential oil on the doTERRA blog.

Cilantro wordt al eeuwenlang gebruikt in culinaire gerechten. De toepassingen hierbij zijn eindeloos en het kruid geeft een smaakvolle draai aan vlees, salades, dipsauzen en guacamole. Naast het afgeven van een typisch aroma, heeft Cilantro ook andere voordelen op het lichaam.

De Cilantro olie van doTERRA kan lokaal toegepast worden. Hierbij is de olie zeer rustgevend en verkoelend voor de huid en het voegt een fris, kruidig aroma toe aan een oliemengsel in de diffuser. Als de olie ingenomen wordt, bevordert het een gezonde spijsvertering en ondersteunt het gezonde immuun- en zenuwstelselfuncties.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

  • Plaats twee druppels Cilantro olie in een veggie-cap om een gezonde spijsvertering en een goede werking van het immuunsysteem te ondersteunen.
  • Voeg de olie toe aan roerbakgerechten, salades en dipsauzen om de typische smaak van Cilantro te ervaren.
  • Combineer de olie met citrusoliën, zoals Lemon of Wild Orange, in een diffuser voor een fris en kruidig aroma.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten bereik van kinderen houden.
Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

Video

Scroll naar top