doTERRA On Guard Hand Purifying Spray (30ml)

 11,00

    T
    Topical

doTERRA On Guard Sanitizing Spray is  staat om bijna alle bacteriën en ziektekiemen op de handen te elimineren, ideaal voor in de schooltas van je kinderen of voor je eigen handtas. Help jouw gezin het hele jaar door gelukkig en gezond te blijven door hen de beschermende producten te geven die ze nodig hebben.

Op voorraad

Bacteriën, microben, hoe je ze ook noemt, ze zijn overal. Ze zijn te vinden op onze huid, mobiele telefoons, toetsenborden, deurklinken en elders. Van jongs af aan wordt ons geleerd hoe belangrijk het is om onze handen te wassen. Het handmatig verwijderen van bacteriën met behulp van zeep en warm water is nog steeds het belangrijkste verdedigingsmechanisme tegen bacteriën en ziektekiemen die ons ziek maken. Terwijl we onderweg zijn, op school, op het werk of in openbare gelegenheden, komen we in contact met miljoenen van deze kleine micro-organismen, waarvan sommige schadelijk kunnen zijn. Soms hebben we geen toegang tot water en zeep, dus een draagbaar, gemakkelijk mee te nemen ontsmettingsmiddel kan vaak van pas komen.Wat maakt doTERRA On Guard Sanitizing Spray uniek? Door de toevoeging van etherische oliën, alcohol en vochtinbrengende middelen is doTERRA On Guard Sanitizing Spray een sneldrogende antiseptische spray die ook de huid helpt te hydrateren.Etherische oliën Wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneelschors, eucalyptus en rozemarijn etherische oliën maken doTERRA On Guard Protective Blend en geven deze ontsmettende spray zijn opbeurende, heldere en kruidige aroma. Bovendien is aangetoond dat de bestanddelen van veel van deze oliën en de oliën zelf oppervlaktereinigende eigenschappen hebben.Actieve bestanddelenEthylalcohol geeft deze spray zijn zuiverende eigenschappen, waardoor 99,9 procent van de ziektekiemen gedood worden. Het doet dit door het samenklonteren en denatureren van belangrijke bacteriële eiwitten, waardoor deze schadelijke cellen uiteindelijk openbarsten.Vochtinbrengende middelenTerwijl andere hand ontsmettingsmiddelen hard zijn voor de huid en deze droog laten aanvoelen, bevat doTERRA On Guard Sanitizing Spray appelvruchtextract om de handen te hydrateren waardoor de huid zacht en glad aanvoelt.ConclusiedoTERRA On Guard Sanitizing Spray is geformuleerd voor als je onderweg bent. In staat om bijna alle bacteriën en ziektekiemen op de handen te elimineren, zal deze nevel ook helpen om de huid te kalmeren en te hydrateren. Of je nu de kinderen helpt met het inpakken van hun rugzak voor school of je eigen tas voor de dag inpakt, zorg ervoor dat er ook een flesje doTERRA On Guard Sanitizing Spray in zit. Help jouw gezin het hele jaar door gelukkig en gezond te blijven door hen de beschermende producten te geven die ze nodig hebben.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.