doTERRA On Guard Hand Purifying Spray (30ml)

 11,00

    T
    Topical

doTERRA On Guard Sanitizing Spray is  staat om bijna alle bacteriën en ziektekiemen op de handen te elimineren, ideaal voor in de schooltas van je kinderen of voor je eigen handtas. Help jouw gezin het hele jaar door gelukkig en gezond te blijven door hen de beschermende producten te geven die ze nodig hebben.

Op voorraad

Bacteriën, microben, hoe je ze ook noemt, ze zijn overal. Ze zijn te vinden op onze huid, mobiele telefoons, toetsenborden, deurklinken en elders. Van jongs af aan wordt ons geleerd hoe belangrijk het is om onze handen te wassen. Het handmatig verwijderen van bacteriën met behulp van zeep en warm water is nog steeds het belangrijkste verdedigingsmechanisme tegen bacteriën en ziektekiemen die ons ziek maken. Terwijl we onderweg zijn, op school, op het werk of in openbare gelegenheden, komen we in contact met miljoenen van deze kleine micro-organismen, waarvan sommige schadelijk kunnen zijn. Soms hebben we geen toegang tot water en zeep, dus een draagbaar, gemakkelijk mee te nemen ontsmettingsmiddel kan vaak van pas komen.

Wat maakt doTERRA On Guard Sanitizing Spray uniek?
Door de toevoeging van etherische oliën, alcohol en vochtinbrengende middelen is doTERRA On Guard Sanitizing Spray een sneldrogende antiseptische spray die ook de huid helpt te hydrateren.

Etherische oliën
Wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneelschors, eucalyptus en rozemarijn etherische oliën maken doTERRA On Guard Protective Blend en geven deze ontsmettende spray zijn opbeurende, heldere en kruidige aroma. Bovendien is aangetoond dat de bestanddelen van veel van deze oliën en de oliën zelf oppervlaktereinigende eigenschappen hebben.

Actieve bestanddelen

Ethylalcohol geeft deze spray zijn zuiverende eigenschappen, waardoor 99,9 procent van de ziektekiemen gedood worden. Het doet dit door het samenklonteren en denatureren van belangrijke bacteriële eiwitten, waardoor deze schadelijke cellen uiteindelijk openbarsten.

Vochtinbrengende middelen

Terwijl andere hand ontsmettingsmiddelen hard zijn voor de huid en deze droog laten aanvoelen, bevat doTERRA On Guard Sanitizing Spray appelvruchtextract om de handen te hydrateren waardoor de huid zacht en glad aanvoelt.

Conclusie

doTERRA On Guard Sanitizing Spray is geformuleerd voor als je onderweg bent. In staat om bijna alle bacteriën en ziektekiemen op de handen te elimineren, zal deze nevel ook helpen om de huid te kalmeren en te hydrateren. Of je nu de kinderen helpt met het inpakken van hun rugzak voor school of je eigen tas voor de dag inpakt, zorg ervoor dat er ook een flesje doTERRA On Guard Sanitizing Spray in zit. Help jouw gezin het hele jaar door gelukkig en gezond te blijven door hen de beschermende producten te geven die ze nodig hebben.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg