doTERRA Steady Kids Grounding Blend

 25,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Perfect voor dagelijks gebruik of naar behoefte, Steady Grounding Blend heeft een zacht, uitnodigend, en licht fruitig aroma.

Op voorraad

Steady maakt gebruik van de unieke voordelen van etherische oliën zoals Amyris, Balsam Fir, Koriander, en Magnolia, perfect vermengd met gefractioneerde kokosolie om een kalmerend effect te geven, perfect voor alle huidtypes. Amyris en Balsam Fir worden gelijkmatig uitgebalanceerd door een vleugje zoete Magnolia. Wanneer je je overweldigd voelt, rol Steady dan op de achterkant van je nek of polsen en haal diep adem, zodat je stemming weer in balans komt. Kalmerend voor de huid en geruststellend voor de geest. Steady is een geweldig mengsel voor elke dag.

Gebruik

 • Kalmerende aroma moedigt vastberadenheid aan in tijden van onrust.
 • Gebruiken om een evenwichtige ambiance te creëren.
 • Aanbrengen op de achterkant van de nek of de onderkant van de voeten na een dag vol gebeurtenissen.
Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg