doTERRA Rescuer Kids Soothing Blend

 25,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Na een drukke dag vol activiteit, breng Rescuer Soothing Blend aan voor een ontspannen gevoel en om het gevoel van spanning voor groeiende, vermoeide benen te verminderen.

Op voorraad

In doTERRA Rescuer blend voor kinderen wordt Copaiba, Lavendel, Spearmint en Zanthoxylum deskundig gecombineerd met gefractioneerde kokosolie om de huid te kalmeren en veerkracht te bevorderen en tegelijkertijd zacht genoeg te zijn voor de gevoelige huid. Rol Rescuer op je benen, handen of schouders na het sporten of een lange dag van fysieke activiteit om een gevoel van comfort en verlichting te geven. Zanthoxylum, een etherische olie die uniek is voor deze doTERRA-mix, staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen. Rescuer heeft een fris, maar kalmerend aroma dat een rustgevende ondersteuning biedt en tegelijkertijd de emoties verlicht.Toepassingen - Rol Rescuer op vermoeide benen voor het slapengaan of na een inspannende activiteit. - Aanbrengen op de slapen en de achterkant van de nek om het gevoel van spanning te verminderen. - Masseer in de schouders, nek en rug voor een geruststellende en kalmerende ervaring.Gebruiksaanwijzing Aromatisch gebruik: Rol in de handpalm en inhaleer of geef op aroma-sieraden uit natuurlijk dolomiet of lavasteen.Gebruik op de huid: Toepassen op het gewenste gebied. Bedoeld voor gebruik onder toezicht van een volwassene.Waarschuwingen Buiten het bereik van kinderen onder de 3 jaar houden. Mogelijke huidgevoeligheid. Als u onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan uw arts. Niet in ogen, de binnenoren, de mond en op gevoelige zones aanbrengen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.