Deze prachtige starters Home Essentials Kit bevat bijna 3x zoveel essentiële olie inhoud dan als in de Family Physician Kit! Met deze schitterende collectie van populairste etherische oliën van doTERRA Home Essentials Kit heb je voor iedere situatie een olie in huis!

Frankincense (15ml)

Frankincense is bijzonder ondersteunend voor de huid omdat het de gezondheid van de cellen bevordert. Daarom is deze olie goed toe te passen bij de gezichtsverzorging, maar ook ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem. Frankincense kan zorgen voor meer emotioneel evenwicht.

Lavender (15ml)

Lavender staat alom bekend vanwege haar kalmerende en ontspannende kwaliteiten. Bij twijfel, gebruik dan Lavender! Voeg een paar druppels toe aan kussens, beddengoed of voeten om te ontspannen en voor te bereiden op een rustige nachtrust. Door de veelzijdige eigenschappen wordt Lavender ook wel de “moeder der oliën” genoemd.

Lemon (15ml)

Lemon is een krachtig reinigingsmiddel dat de lucht en oppervlaktes zuivert en kan door de gehele woning als niet-toxische reiniger worden gebruikt. Bij de toevoeging aan water zorgt Lemon voor een verfrissende en gezonde boost gedurende de dag. Lemon wordt vaak toegevoegd aan voedsel om de smaak van desserts en hoofdgerechten te verbeteren. Met Lemon wordt de zuiverings- en spijsverteringstelsel ondersteund en de olie ondersteunt een gezonde ademhalingsfunctie. Bij verspreiding is Lemon zeer verfrissend en geeft hij energie. Er is aangetoond dat de stemming ook verbeterd wordt.

Melaleuca (15ml)

Melaleuca, meer algemeen bekend als “Tea Tree,” deze etherische olie heeft meer dan 92 verschillende verbindingen en onbeperkte toepassingen. De bladeren van de Melaleuca-boom werden al eeuwen door de Aboriginals in Australië gebruikt. Ze zouden de bladeren persen en de olie inademen om een gezonde ademhaling te bevorderen. Ook deden ze het direct op de huid voor een verkoelend effect. Melaleuca staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen. Het kan gebruikt worden om de huid en nagels te reinigen en te zuiveren en een gezonde huid te ondersteunen. Melaleuca bevordert een gezond immuunsysteem.

Oregano (15ml)

Een druppel die dagelijks wordt ingezet, kan helpen om een ​​gezonde immuunfunctie te behouden; Oregano kan vaker worden gebruikt om het immuunsysteem verder te ondersteunen. Naast een populair kookkruid, is Oregano ook een gezonde ondersteuner voor de spijsvertering en ademhalingsfunctie wanneer het wordt ingenomen. Oregano’s aroma fungeert als een versterker en equalizer in etherische olie mengsels .

Peppermint (15ml)

Peppermint wordt vaak gebruikt in tandpasta en kauwgom voor mondhygiëne. Peppermint ondersteunt de spijsvertering en bevordert een gezonde ademhalingsfunctie bij intern gebruik. Peppermint blijft één van de best verkopende favorieten bij doTERRA.

Air (15ml)

Air is een opmerkelijke mix van etherische oliën, waaronder Laurel Leaf, Peppermint, Eucalyptus, Melaleuca, Citroen, Kardemom, Ravintsara en Ravensara. DoTERRA Air ondersteunt het gevoel van een vrije en gemakkelijke ademhaling, terwijl de effecten van seizoengebonden ongemakken worden beperkt. Air kan topisch worden toegepast op de borst, rug of onderkant van de voeten, of in een diffuser in de nacht om de zintuigen te kalmeren en een rustige slaap te bevorderen.

ZenGest (15ml)

ZenGest staat bekend om zijn vermogen de spijsvertering te ondersteunen en af en toe voorkomende maagproblemen te verzachten. Dit unieke mengsel bevat Gember, Venkel en Koriander, Peppermint, Tarragon, Anijs en Caraway – allemaal etherische oliën van planten die van oudsher bekend staan als ondersteunend voor de spijsvertering.

On Guard (15ml)

On Guard is een etherische olie-mix.  Als één van doTERRA’s best verkopende product beschermt On Guard tegen milieu- en seizoengebonden ongemakken. * DoTERRA’s On Guard kan dagelijks  worden gebruikt om een ​​gezonde immuunfunctie te behouden en een gezonde cardiovasculaire functie te ondersteunen. Het kan ook toegepast worden op oppervlakken in het huis als niet-giftige reiniger. Met een diffuser helpt doTERRA On Guard de lucht te zuiveren en  dan kan de olie zeer energiek en verhelderend werken.

Deep Blue (5 ml)

Deep Blue is perfect na een lange werkdag, kalmerend en rustgevend. De olie heeft een aangenaame werking bij vermoeide spieren. Wintergreen, Camphor, Pepermunt, Ylang Ylang, Helichrysum, Blauwe Tansy, Blauwe Kamille en Osmanthus werken samen om te kalmeren en te koelen. Heeft u lang achter de computer gewerkt? Probeer dan Deep Blue op je schouders en nek te wrijven. Enkele druppels Deep Blue Soothing Blend verdund in DōTERRA Fractionated Coconut Oil kunnen deel uitmaken van een koelende en comfortabele massage.

Bonus artikel de “Petal Aromadiffuser”

Prijs € 272,25  plus € 7,26 verzendkosten

Totaal: € 279,51 (incl. BTW)

*De productinformatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Home Essentials Kit

  272,00

  Deze prachtige starters Home Essentials Kit bevat bijna 3x zoveel essentiële olie inhoud dan als in de Family Essentials Kit! Met deze schitterende collectie van populairste etherische oliën van doTERRA Home Essentials Kit heb je voor iedere situatie een olie in huis! Hier krijg je ook een Petal diffuser bij!

   

  Beschikbaarheid: Op voorraad

  Scroll naar top

  WHAT’RE YOU

  WAITING FOR?

  10% OFF
  Enter your email to unlock this deal