Koop Bergamot olie 15ml voor 30,25 EUR en ontvang Clementine 15ml gratis!

Bergamot

Al jaren wordt Bergamot in Italië gebruikt om gevoelens van stress te verminderen en de huid te kalmeren en te verjongen. Bergamot is de meest delicate onder de citrusplanten. Deze plant heeft een speciaal klimaat en een speciale bodem nodig om goed te kunnen groeien. In Griekenland worden de onrijpe vruchten van deze boom gebruikt als snoepgoed en vindt je de vrucht vaak terug bij desserts of bij de koffie.

Bergamot is uniek onder de etherische citrusoliën, omdat de olie het vermogen heeft om zowel opbeurend en rustgevend te zijn. Hierdoor is deze olie ideaal om te helpen bij angstige en verdrietige gevoelens. Ook werkt de olie zuiverend en reinigend voor de huid, terwijl het tegelijkertijd ook een kalmerend effect heeft. De olie wordt vaak in massagetherapie gebruikt voor de rustgevende en huidzuiverende voordelen.

Toepassingen*

 • Bergamot in een diffuser in een klaslokaal, op het werk of thuis helpt stress en spanning te verminderen.
 • Gebruik de olie op de huid tijdens het douchen en adem het aroma diep in om het kalmerende effect te ervaren.
 • Verander gewone thee naar Earl Gray met een druppeltje Bergamot.
 • Breng een druppel aan op de voeten voor een goede nachtrust, of gebruik de olie met gefractioneerde kokosolie voor een kalmerende en ontspannende massage.
 • Doe 1 a 2 druppels in uw nek en op uw polsen voor een heerlijk parfum.

Waarschuwingen

Niet innemen.
Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten bereik van kinderen houden.
Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

Clementine – Citrus clementina

Scherpe, verfrissende en zoete etherische olie van Clementine levert verschillende voordelen op, waaronder de reinigende eigenschappen. De citrusgeur van Clementine kan uw stemming verbeteren en verheffen.

Dit is een product dat in beperkte tijd niet beschikbaar is voor aankoop, behalve tijdens toepasselijke promoties.

Gebruikstips:

 • Voeg 3-4 druppels Clementine toe aan uw oppervlaktereinigers om de reinigingskracht te verbeteren en een zoete, citrusgeur te geven.
 • Verspreiden om een lichte, aangename sfeer te stimuleren.
 • Om af en toe brandend maagzuur of indigestie te verlichten, voegt u 1-2 druppels Clementine toe aan sap, thee of water.* U kunt dit ook proberen voor een mooie draai in de smaak en om een gezonde spijsvertering te ondersteunen.*
 • Voor een natuurlijke reinigingsboost (en een frisse, pittige geur!), voeg een paar druppels toe aan uw gezichtsreiniger of shampoo.
 • Probeer Clementine in een van je favoriete recepten op te nemen voor een nieuwe smaak en ter ondersteuning van de gezonde spijsvertering, een gezond immuunsysteem, en voor een gezonde metabolische functie.*

Waar is Clementine Etherische Olie goed voor?

Clementine is een natuurlijke hybride van mandarijn en zoete sinaasappel en de etherische olie wordt koud geperst uit de schil van de vrucht. Net als andere citrusoliën is Clementine rijk aan het reinigende chemische bestanddeel Limonene; het is echter zoeter en pittiger dan de meeste citrusoliën.

Clementine kan een gezond immuunsysteem steunen, de gezonde metabolische functie ondersteunen en de maag- en darmgezondheid ondersteunen.* Het kan helpen om af en toe brandend maagzuur en indigestie te verlichten.* De etherische olie van Clementine is veelzijdig omdat het een gezonde ademhalingsfunctie kan ondersteunen.*

Aromatische voordelen van Clementine zijn onder andere verhoging van de stemming en positieve emoties.  Citrusoliën, waaronder Clementine, kunnen u ook helpen om u meer verkwikt en minder angstig te voelen. Het verspreiden van Clementine verheft niet alleen uw emoties, maar zuivert en reinigt ook de lucht.

 

*Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.

BOGO Deal - Bergamot olie en gratis Clementine olie

  30,25

  Koop Bergamot olie 15ml voor 30,25 EUR en ontvang Clementine 15ml gratis!

   

  Uitverkocht

  Scroll naar top