Koop Turmeric olie 15ml voor 33 EUR en ontvang de exclusieve Island Mint Blend 15ml twv 29,50 EUR gratis! Je kan dit aanbod tot 5x kopen en combineren met andere producten uit de webshop!

Turmeric – Kurkuma longa 15 ml

Productbeschrijving
Kurkuma is een aromatische plant uit de gemberfamilie die al eeuwenlang wordt gebruikt in China, India en Sri Lanka. Kurkuma heeft een warme, kruidige smaak die een explosief aroma kan toevoegen in jouw favoriete hartige maaltijden. Door zijn eigenschappen helpt kurkuma ook bij het ondersteunen van een schone, gezonde huid en vermindert het de kans op onzuiverheden. Het kan ook emotioneel opbeurend en stimulerend zijn voor de stemming.

Gebruik
– Maak je eigen kurkuma-thee door kokosmelk, water, honing, thee en één tot twee druppels kurkuma-etherische olie te mengen.
– Voeg kurkuma-etherische olie toe aan roerei of frittatas, gewone rijst of soepen voor een subtiele kruidige en gepeperde smaak.
– Bij het gebruik van Tumeric etherische olie in de keuken, kan je beginnen met The Toothpick Method – gewoon een tandenstoker in de fles met etherische olie dopen, in jouw gerecht roeren, proeven en herhalen tot je de gewenste hoeveelheid hebt toegevoegd.
– Gebruik kurkuma op de huid als een vlekbehandeling of een masker voor het hele gezicht om onzuiverheden te helpen verminderen of voor een gezonde teint.

Primaire voordelen
– Kurkuma zorgt voor een smaakvolle toevoeging van hartige maaltijden
– Voegt een kruidige en gepeperde smaak toe aan jouw favoriete warme dranken
– Helpt bij het ondersteunen van een schone en gezonde huid, terwijl het voorkomen van oneffenheden wordt verminderd.
– Het aroma van kurkuma zorgt voor een emotioneel opbeurende omgeving

Toepassing:
Intern: Verdun een druppel in 125 ml vloeistof, of neem in een Veggie-capsule in.
Op de huid: Breng één tot twee druppels aan op het gewenste gebied. Verdun met doTERRA Fractionated Coconut Oil om de gevoeligheid van de huid te minimaliseren. Zie aanvullende voorzorgsmaatregelen hieronder.

LET OP:
Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, de binnenoren en de gevoelige zones.

 

Island Mint™ – Summertime blend 15ml

Productbeschrijving
Ontsnap naar een tropische oase in het comfort van jouw huis met Island Mint. Deze heerlijke frisse zomermix bevordert het gevoel van positiviteit en geluk. Island Mint is perfect uitgebalanceerd om je een gevoel van rust en vernieuwing te geven! Een klassiek zoete combinatie van citroen en limoen etherische oliën wordt aangevuld met verse pepermunt en de unieke diepte van sparrenhout. Kalmerend voor de emoties en toch verkwikkend voor het lichaam, gebruik Island Mint wanneer je een beetje comfort en een gevoel van energie nodig hebt in je dag. Transformeer elke omgeving in een zonnig paradijs door Island Mint Summertime Blend te mengen.

Gebruik
– Diffuse de hele dag door als er behoefte is aan een oppepper.
– Voeg Island Mint aan diffuser sieraden toe of uw favoriete doTERRA diffuser
– Gebruik als een boost voor alertheid op lange road trips of in het midden van de dag om de focus te helpen bevorderen.
– Introduceer Island Mint in je routine om gevoelens van kalmte en positiviteit te bevorderen.

Ingrediënten: Lime, gedistilleerde citroen, pepermunt en sparr etherische oliën, limoneen*, linalool*.
*Natuurlijk voorkomende verbindingen

Primaire voordelen
Opbeurend en verkwikkend voor het lichaam
Bevordert het gevoel van kalmte en positiviteit
Helpt bij het creëren van een gevoel van stilte en focus
Diffusen Island Mint helpt om elke omgeving te transformeren in een tropische oase…

Toepassing
Aromatisch: Gebruik drie tot vier druppels in de diffuser van jouw keuze.
Op de huid: Breng één tot twee druppels aan op het gewenste gebied. Verdunnen met een draagolie om de gevoeligheid van de huid te minimaliseren. Zie aanvullende voorzorgsmaatregelen hieronder.

LET OP:
Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, de binnenoren en de gevoelige zones. Vermijd zonlicht en UV-stralen gedurende ten minste 12 uur na het aanbrengen van het product.

 

BOGO Deal - Turmeric olie met gratis Island Mint Blend 15ml

    33,00

    Koop Turmeric olie 15ml voor 33 EUR en ontvang de exclusieve Island Mint Blend 15ml twv 29,50 EUR gratis! Je kan dit aanbod tot 5x kopen en combineren met andere producten uit de webshop!

    Uitverkocht

    Scroll naar top