doTERRA BOGO: Koop Serenity Softgels voor 22 EUR en ontvang Cedarwood olie 15ml twv 14,50 EUR gratis!
Je kan dit aanbod 5x bestellen en combineren met andere producten uit de webshop.

 

dōTERRA Serenity™ Softgels

Productbeschrijving
doTERRA Serenity Softgels laten je de voordelen van doTERRA Serenity Restful Blend gemakkelijk ervaren door een unieke combinatie van de goed onderzochte voordelen van Lavendel etherische olie en L-Theanine, met citroenmelisse, passiebloem en kamille-extracten in een vegetarische softgel.
Primaire voordelen
– Vegetarische Softgel
– Krijg gemakkelijk de voordelen van doTERRA Serenity Restful Blend in een handige softgel
Toepassingen
Neem 1 tot 2 softgels voor de slaap.

INGREDIENTEN
Extra Virgin Olive Oil, Smaak: Lavendel (Lavandula angustifolia) Bloem/blad/Stamolie, gemodificeerd zetmeel, L-Theanine, bevochtigingsmiddel (Glycerol), verdikkingsmiddel (Carrageen), vulstof (Maltitol), water, vulstof (Maltodextrine), Emulgator (Zonnebloem Lecithine), Bulking Agent (Arabische Gom) Anti-caking Agent (Silicium Dioxide [nano]), Lemon Balm (Melissa ocinalis) Blad en Stengel Extract, Passiebloem (Passiora incarnata) Aerial Parts Extract, Flavour: Kamille (Matricaria recutita) Bloemextract

Hoewel het een prachtige aanvulling op jouw routine is, mogen voedingssupplementen niet in de plaats komen van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.Overschrijd de aanbevolen dosering niet

LET OP
Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan uw arts. Bewaren op een koele, droge plaats.

Cedarwood – Juniperus virginiana 15 ml

Productbeschrijving
Bekend om zijn rijke en warme, houtachtige geur, biedt de etherische olie van cederhout een groot aantal voordelen. Cederhout wordt beschouwd als een van de meest grondende oliën en helpt bij het bevorderen van een kalmerende omgeving aan het einde van een lange dag. Het is inheems in koude klimaten, gedijt op grote hoogtes en groeit tot 30 m. Het doet denken aan zijn grootte en kracht en roept gevoelens van welzijn en vitaliteit op. Wanneer het plaatselijk wordt toegepast, heeft cederhout verhelderende eigenschappen. Bovendien wordt cederhout vaak gebruikt in de massagetherapie om de geest en het lichaam te ontspannen en te kalmeren.

Gebruik
– Masseer vóór de training een tot twee druppels op de borst voor de training voor concentratie tijdens de training.
– Verbeter het uiterlijk van huidonvolmaaktheden door één druppel direct op het aangetaste gebied aan te brengen.
– Gebruik Cedarwood olie in jouw diffuser thuis, op kantoor of in de werkruimte om gevoelens van vertrouwen te helpen bevorderen.
– Gebruik aan het einde van een lange dag om het emotionele evenwicht en een ontspannende omgeving te bevorderen

Primaire voordelen
Cederhoutolie heeft kalmerende en aardende eigenschappen voor zowel de geest als het lichaam.
Bevordert het welzijn en de vitaliteit voor een training, zodat je beter kunt concentreren.
De reinigende eigenschappen van Cederhoutolie kunnen ook helpen bij het verbeteren van het uiterlijk van huidonvolmaaktheden.
Eeuwenlang gebruikt door de oude beschavingen voor de ontelbare toepassingen van zowel de olie als de boom zelf

Toepassing
Aromatisch: Gebruik drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze.

Op de huid: Meng voor de massage 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, meng 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor het parfumeren, meng 1 druppel tot 10 druppels draagolie.

LET OP:
Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, de binnenoren en de gevoelige zones.

BOGO Deal - Serenity Softgels met gratis Cedarwood olie

    22,00

    doTERRA BOGO: Koop Serenity Softgels voor 22 EUR en ontvang Cedarwood olie 15ml twv 14,50 EUR gratis!
    Je kan dit aanbod 5x bestellen en combineren met andere producten uit de webshop.

    Uitverkocht

    Scroll naar top