Jaarprogramma etherische olie Oorspronkelijke prijs was: € 498,00.Huidige prijs is: € 249,00.
Terug naar producten

 89,00

  Zen aan Zee dag – Pak je meno-pauze en relax dag

  ZEN AAN ZEE EVENT – PAK JE MENO-PAUZE EN RELAX DAG

  Datum: Zondag 23 juni
  Locatie: Duinkamer, Meyendelseweg 36, Wassenaar
  Tijdstip: 09:30 – 17:00 uur
  Prijs: €89 (inclusief lunch, koffie, thee, water en borrel)

  Verwen jezelf met een dag vol ontspanning, vitaliteit en verbinding tijdens ons Zen aan Zee event. Begin de dag met een verkwikkende Mindfulwalk en een optionele duik in zee, gevolgd door een workshop over hormonale veranderingen tijdens de overgang en hoe je deze kunt managen met stressreductie en leefstijl aanpassingen.

  Ontdek de kracht van aromatherapie en maak zelf heerlijke verwen-producten. Verbind met andere vrouwen, laat de zorgen thuis en geniet van een dag waarin je helemaal jezelf mag zijn.

  Boek nu je plek en geef jezelf deze waardevolle ervaring cadeau!

  Op voorraad

  Categorieën: ,

  ZEN AAN ZEE EVENT ZONDAG 23 JUNI – PAK JE MENO-PAUZE EN RELAX DAG

  Ben jij een vrouw in de overgang die gezond en vitaal wil blijven? Sluit je dan aan bij ons inspirerende “Zen aan Zee” event! Ontdek de kracht van deze nieuwe levensfase en leer hoe je door een positieve mindset en leefstijl aanpassingen je vitaliteit kunt behouden.

  We beginnen de dag met een verkwikkende Mindfulwalk en een optionele duik in zee. Daarna volgt een boeiende workshop over hormonale veranderingen tijdens de overgang en hoe je deze met stressreductie en aangepaste leefstijl kunt managen om je fitter en energieker te voelen.

  Verder duiken we in de wereld van aromatherapie en nutraceuticals om je lichaam te ondersteunen tijdens de menopauze. Je leert niet alleen de theorie, maar gaat ook praktisch aan de slag met het maken van heerlijke verwen-producten. Ga ontspannen en verrijkt naar huis met een gezond tasje vol zelfgemaakte cadeaus.

  Het event biedt ook een prachtige gelegenheid om in verbinding te komen met andere vrouwen. Laat de zorgen van thuis achter je, geniet van een heerlijke dag voor jezelf en herontdek wie je werkelijk bent.


  ALGEMENE INFORMATIE:

  Locatie: Duinkamer, Meyendelseweg 36 in Wassenaar

  Tijdstip: 09:30 – 17:00 uur

  Kleding: Makkelijk, sportief gekleed

  Investering in jezelf: hele dag € 89

  Inclusief: lunch/koffie/thee/water en iets lekkers/borrel

  Organisatie:
  Hetty van Toorn – FemChi
  Vitaliteitscoach en Overgangs expert, Mindfulness trainer, Yoga docent, ACT trainer
  Tanja Daniels – AromaPro
  Verpleegkundige Gynaecologie (leraar gezondheidswetenschap), dōTERRA Aroma Specialist, dōTERRA AromaTouch Trainer, Omega Health Coach, Massage therapeut

   

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg