doTERRA AromaTouch Technique Cursus zaterdag 20 januari 2024

 150,00

  doTERRA AromaTouch cursus

  Eenmalige investering van € 150,-

  Training in theorie en praktijk (theorie online via Webinar en praktijk van 10:00 tot 14:00 uur)
  – De prijs is inclusief AromaTouch Kit met 8 etherische oliën van doTERRA;
  – AromaTouch handboek;
  – Opleidingsmateriaal in Nederlands;
  – Online toegang tot de officiële trainingsvideo;
  – U ontvangt een officieel certificaat van dōTERRA.

  Een AromaTouch kit is geschikt voor meerdere behandelingen. Na de workshop kunt u meteen thuis of in uw eigen praktijk hiermee werken.

  In de bevestiging ontvangt u ook een link voor een AromaTouch Intro webinar (theorie) en het adres waar het praktijkgedeelte plaatsvindt.
  De deelname aan het webinar voor de training is verplicht zodat alle tijd gegeven kan worden aan oefenen in de praktijktraining.

  Categorieën: ,
  AromaTouch Technique eenmalige investering van € 150,-Inclusief opleidingsmateriaal, handboek, AromaTouch kit met 8 oliën, onderwijs in theorie en praktijk en een certificaat.Meer informatie over de doTERRA AromaTouch Technique.De dagopleiding is geen therapeutische sessie. De deelnemers zijn voor, tijdens en na de opleiding verantwoordelijk voor hun gezondheid en gedrag. De klant bevestigt met de aanmelding, dat hij/zij lichamelijk en psychisch gezond is en in staat is, om aan de opleiding deel te nemen.   
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.