AromaTouch Technique eenmalige investering van €150,-

Inclusief opleidingsmateriaal, handboek, AromaTouch kit met 8 oliën en onderwijs in theorie en praktijk

Meer informatie

Deze techniek is een etherische olie applicatie die bedoeld is voor persoonlijk gebruik (thuis en voor familie en vrienden) zonder financiële vergoeding. Iedereen die de techniek zakelijk gebruikt of hiervoor een financiële vergoeding vraagt, dient alle verantwoordelijkheid te nemen en zich te houden aan de wetgeving van het land waar de techniek
uitgevoerd wordt.

AromaTouch Technique Training zaterdag 9 oktober 2021 in Berlicum

  150,00

  AromaTouch Technique Training

  Eenmalige investering van € 150,-

  Training in theorie en praktijk (theorie online op 7 oktober om 19 uur via Zoom, praktijk van 10:00 tot 13:00 uur op 9 oktober in Berlicum)
  Inclusief AromaTouch trainings kit met 8 etherische oliën van doTERRA, AromaTouch handboek, opleidingsmateriaal in Nederlands en online toegang tot de officiële trainingsvideo.
  U ontvangt een officieel certificaat van dōTERRA.
  Een AromaTouch kit is geschikt voor meerdere behandelingen. Na de workshop kunt u meteen thuis of in uw eigen praktijk hiermee werken. Voor de training vindt een Zoom Call plaats met alle deelnemers (7 oktober, 19 uur, wordt opgenomen voor wie niet live aanwezig kan zijn)
  In de bevestiging ontvangt u tevens een link voor een AromaTouch Intro webinar van een uur.
  De training bouwt hierop op, de deelname aan de webinar vóór de training is verplicht.

  De dagopleiding is geen therapeutische sessie. De deelnemers zijn voor, tijdens en na de opleiding verantwoordelijk voor hun gezondheid en gedrag. De klant bevestigt met de aanmelding, dat hij/zij lichamelijk en psychisch gezond is en in staat is, om aan de opleiding deel te nemen.

  Beschikbaarheid: Op voorraad

  Scroll naar top

  WHAT’RE YOU

  WAITING FOR?

  10% OFF
  Enter your email to unlock this deal