Beste Bouwer of Deeler,

Hieronder vind je het registratie formulier waar je de nieuwe Wellness Advocate kan registeren. Let er ajb goed op dat hier geen fouten in staan en dat je op papier de bevestiging van de klant hebt! Een voorbeeld formulier voor inschrijving kan je hier downloaden.

De Diamond Club biedt je de mogelijkheid, om elke nieuwe Wellness Advocate een bijzonder welkomstpakket als gratis extra met hun inschrijvingspakket te kunnen aanbieden:

Maand

Inschrijving >100 PV

Inschrijving >400 PV

Feb

gratis Eucalyptus

gratis Eucalyptus & Spearmint

Mrt

gratis Cedarwood

gratis Cedarwood & Touch Peppermint

Apr

gratis Wild Orange

gratis Wild Orange & Lotus Diffuser

Als extra ontvangt iedereen, die de maand na zijn of haar inschrijving een LRP bestelling boven 100 PV maakt 25 PV extra op de puntenrekening en nog eens 25 PV, als hij of zij ook de maand daarop een LRP bestelling boven 100 PV maakt.

Deze aanbiedingen gelden voor iedereen, die tijdens een Diamond Club Event kennis heeft gemaakt met doTERRA en zich in de opvolgende drie werkdagen na de workshop bij doTERRA inschrijft. Belangrijk is, dat de bestelling via dit Diamond Club formulier ingevoerd moet worden. Uiteraard bepaal je zelf de Enroller en Sponsor!

LET OP: Je Oil Class telt pas als Diamond Club event als deze vooraf is geregistreerd op de evenementen calendar van doTERRA!

Heb je dat nog niet gedaan meld deze dan via onderstaande URL aan:

https://doterraeveryday.eu/add-event/

Een actueel overzicht van alle workshops in vind je hier:

www.aromapro.nl/workshops

Heel veel Succes!

Scroll naar top