Amerikaanse Producten bestellen

Hi Team,Wij zijn helemaal enthousiast van de nieuwe doTERRA oliën en snappen dat het heel frustrerend is tot juni 2018 te moeten wachten. Daarom hebben wij met Olaf een oplossing bedacht! Olaf zijn zoon woont in Amerika en  is ingeschreven bij doTERRA. Hij wil ons helpen door de nieuwe oliën daar te bestellen en dan een pakket naar Nederland te sturen! We doen deze bestelling graag voor je maar weet dat het iets duurder (12%) zal zijn dan de prijzen die je in juni 2018 in Nederland zal betalen.

  • checkDe bestelling in Amerika krijgt eerst de Amerikaanse VAT (BTW) van 9%
  • checkVersturen van een verzekerd pakket met DHL zal rond de 120 Euro kosten
  • checkIn Nederland wordt vrijwel zeker door de douane 21% BTW gerekend + Douane & Inklaringskosten 4,2% + 13,50 admin
  • checkDaarna moeten de orders nog verdeeld worden hier in Nederland

Bovenstaande kosten zijn verwerkt in deze prijsstelling!Bestel hieronder tot uiterlijk woensdag 25 oktober 23:59 de oliën die je graag zou willen hebben. Na het versturen ontvang je een mail en zorg ervoor dat je het bedrag gelijk overmaakt op rekening:NL18 INGB 0009 0598 84T.a.v.: Dhr. Olaf SchweitzLet Op laat de betalingsomschrijving LEEG, dus geen doTERRA reverentie ajb!

Alle orders waarvan het geld vrijdagochtend binnen is zullen mee worden genomen in deze bestelling. Alle overige orders komen te vervallen.

Scroll naar top