Air van doTERRA

Air van dōTERRA

Het belangrijkste wat wij moeten beseffen, is dat we onszelf moeten gunnen om alles uit het leven te halen. Sommigen zijn zich er niet van bewust dat ze niet goed ademen. Onze ademhaling is oppervlakkig als we gestrest of bezorgd zijn en helaas komt dit dagelijks voor. Air van dōTERRA helpt ons om onze ademhaling te bevorderen en hiermee gelijk onze stress en bezorgdheid aan te pakken.

Air van doTERRA

 

Air blend is een opmerkelijke samenstelling van etherische oliën. Het is één van de oliën die je eigenlijk altijd bij je wilt hebben om ademhaling te bevorderen. Deze blend zorgt met zijn samenstelling van krachtige etherische oliën voor het ontvangen en geven van liefde en ondersteunt een open houding. De oliën die je terugvindt in deze blend zijn: Laurel Leaf, Peppermint, Eucalyptus, Melaleuca, Lemon, Cardamom, Ravintsara en Ravensara.

Het toepassen van Air

Deze blend kan goed gemixt worden met Spearmint, Wild Orange, Bergamot en Lime in een diffuser. Air is ideaal voor vrije luchtwegen, een open geest en balans in het hart. Om het ademen te bevorderen kunnen een aantal druppels op de borst, rug of onderkant van de voeten aangebracht worden. Voor een goede nachtrust kan de diffuser ingezet worden. Als je veel buiten bent, kan Air seizoensgebonden ongemakken verzachten. Adem het dan in om zo de luchtwegen vrij te maken en slijm af te breken.

Ademen & Houden van

Om ten volle te genieten van het leven, is het belangrijk dat we goed kunnen ademen. Doordat er veel stres en bezorgdheid in onze maatschappij is, ademen we erg oppervlakkig. Het is goed om, als we dit beseffen, een pauze te nemen, te ademen en onszelf te vragen waar we bang voor zijn. Om deze ademhaling te ondersteunen en ons hart balans te geven, zetten we Air in als aromatherapie. We kunnen hiermee onze gevoelens van verdriet en rouw omzetten in liefde en de kracht om ons volledig te openen en het leven omarmen.

Air zelf toepassen

  1. Keelpijn: Mix 2 druppels Air, 4 druppels Lavender en 2 druppels Basil in een roller met een beetje basisolie en pas toe op de hals (op de huid). Gebruik Air Respiratory Drops.
  2. Seizoensgebonden ongemakken: Smeer de olie onder de neus en op de voetzolen zo vaak als nodig.
  3. Winter ondersteuning: Doe 2-3 duppels in kokend water in een kopje en inhaleer. Smeer op de borst en rug.
  4. Vrije ademhaling: Druppel 1-2 druppels in de palmen van je handen en inhaleer diep. Ook 2-4 druppels in een diffuser ondersteunt bij een vrije ademhaling.
  5. Holteontsteking: Doe 1-2 druppels op de holtes en onder de voeten. Doe 5-10 druppels in een inhaler. Koop ze hier.
  6. Hoesten: Pas toe op de borst, hals en de brug van de neus. Drink Lemon olie in een glas warm water gedurende de dag.
  7. Voor het sporten: Smeer Air op de borst en onder de voeten en gebruik katoenen sokken voor het sporten.
  8. Vapor Stick: Deze stick helpt bij het ademen. Smeer het op de borst, rug en voeten. Deze stick heeft alle voordelen van de olie, maar is makkelijker aan te brengen.
  9. Goede nachtrust: Verstuif 2-3 druppels in een 6 uur durende diffuser voor dat je gaat slapen. Gebruik een aantal druppels op de plek waar de tenen aan de voet zitten. Dit helpt de luchtwegen vrij te houden en ondersteunt een vrije ademhaling tijdens het slapen.
  10. Loslaten: Laat de opgesloten energie van rouw en verdriet los uit de longen. Inhaleer de olie en zeg: Het is goed om het verdriet los te laten (adem uit). Ik sta mezelf liefde toe (adem in).

X